5 bewijzen dat je goed bent met make-up

1. Je gebruikt steeds een hydraterende crème

Je weet hoe belangrijk het is om elke dag een hydraterende crème aan te brengen. Het is de basis van je make-up en je gezicht is je er dankbaar voor. Door je gezicht te hydrateren zal je make-up er langer mooi uitzien en zo voorkom je vroegtijdige huidveroudering.

2. Je kent het verschil tussen een AA-, BB-, en CC- crème

Make-up begint met een goede basis, en dat weet jij als geen ander. Tussen de rekken vind je moeiteloos wat je zoekt. Een verzorgende Beauty Balm (BB)? Of heb je nood aan een crème die meer dekking geeft zoals een verbeterende Color and Correct cream (CC)? Of misschien zweer je wel bij een verjongende Anti Aging cream (AA) als basis voor je make up?

3. Je kent je huidskleur

Je zal nooit een te donkere foundation of poeder te gebruiken voor je huidskleur. Als je toch een bruiner tintje wil kies je voor matte poeders die ervoor zorgen dat je niet gaat glimmen. Je brengt een poeder ook steeds aan met een make-up borsteltje omdat je weet dat het er zo veel beter uitziet.

4. Je houd het simpel

Je bent niet een van de vele vrouwen die veel te veel make-up gebruiken. Je weet dat overdaad schaadt en je gebruikt maximum drie kleuren. Je houdt het simpel en gebruikt een oogpotlood in plaats van liquid eyeliner. Want ook bij make-up geldt de regel “less is more”, en dat weet jij maar al te goed!

5. Je gebruikt mascara

Ook al heb je maar 5 minuten tijd, elke dag gebruik je mascara. Je hebt een favoriete mascara die onmisbaar is in je beauty routine.  Je weet precies hoe je mascara perfect kan aanbrengen om je ogen mooi tot hun recht te laten komen. Je hebt mascara in verschillende kleuren en weet welke kleur het beste bij je ogen past. Kortom, make-up heeft voor jou geen geheimen!