Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 signalen dat hij je in zijn bed wilt

Anja
2 min read

1. Let op zijn lichaamstaal

Hij probeert misschien zijn verlangen naar jou te onderdrukken, maar zijn lichaamstaal verraadt alles. Hij neemt een open houding aan als hij met je praat. Hij is heel ontspannen, zijn handen hangen losjes naast zijn zij: hij is dus helemaal klaar om je te versieren. Let ook eens op zijn pupillen: als zijn pupillen groter worden, verlangt hij naar je!

2. Let op waar zijn handen zitten

Als zijn handen in zijn zak zitten kan dit iets betekenen: veel mannen doen dit onbewust of bewust om je ogen naar beneden te leiden.

3. Let op zijn stem

Let eens op zijn stemhoogte. Er zijn onderzoeken die aantonen dat je stemtoon hoger is als je met iemand naar bed wilt.

4. Waar houdt hij je vast?

Let er eens op waar zijn handen liggen als hij je vastpakt. Als hij zijn handen boven je heupen legt, kan dit een signaal zijn dat hij met je naar bed wil.

5. Hij geeft je complimentjes

Mannen die meer willen dan vriendschap, overspoelen je vaak met heel wat lieve complimentjes. Hetzelfde geldt voor attenties en cadeautjes.

6. Hij stuurt je subtiele berichtjes

Stuurt hij je wel eens berichtjes met een seksuele ondertoon? Dat zijn hints die hij je wil geven. Waarschijnlijk waagt hij binnenkort zijn kans.

7. Let op zijn kleren

Let eens op zijn outfit en ga na of zijn kledingkeuze de laatste weken misschien veranderd is. Hij probeert er zo voor te zorgen dat je hem aantrekkelijk vindt.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…