Els Van Laecke

Els Van Laecke is een internationale erkende auteur en Master Certified Coach. Ze coachte reeds duizenden business mensen wereldwijd.

Els is a self-made woman en co-created meerdere 7-cijfer bedrijven terwijl ze 70% online werkt en daardoor alle tijd heeft met haar gezin. Ze creëert instant doorbraken in zelfvertrouwen met een directe vertaalslag in de business. 

Ze coachte reeds vele grote bedrijven zoals Danone, Coca-cola, Accenture, Mondelez, Milcobel, PWC, VRT, Deloitte, enzovoort.

Els haar hoge energie, diepe kennis en dummy-proof step-by-step aanpak heeft gezorgd dat haar klanten hun business resultaten verdubbelen en verdrievoudigen zonder harder te werken. Business doen op je eigen voorwaarden, dat is haar motto. Er zijn meerdere programma’s bestaande die business mensen ondersteunen in het doorbreken in hun persoonlijk en professioneel leven.

Daarnaast heeft Els haar YES2ME FOUNDATION waar ze kinderen, tieners, ouders en misbruikte vrouwen belangeloos ondersteund samen met haar team.

Gedreven om anderen te helpen en de wereld een mooiere plek te maken, deelt ze haar expertise met liefde met de Gezond.be lezers.