scrollTop top

Genieten van een fantastische familievakantie bij Holiday Suites

Genieten van een fantastische familievakantie bij Holiday Suites

Het hele jaar hard gewerkt? Toe aan een moment voor jezelf en je familie? Er even lekker tussenuit? Dan zit er maar een ding op: vakantie! Een moment van ontspanning en plezier buiten de eigen werk-en woonomgeving. Verre reizen zijn zeker leuk, maar vaak prijzig en brengen soms een hoop stress met zich mee.  Zeker als het gezin kleine kinderen telt. Ga daarom zeker eens een kijkje nemen naar het aanbod en de appartementen van Holiday Suites. De prachtige locaties van Holiday Suites in De Panne, Westende Blankenberge, Zeebrugge, Hardelot en Bray-Dunes verdienen zeker je aandacht.

Gegarandeerde topvakantie

De gloednieuwe appartementen stuk voor stuk gelegen op toplocaties aan bijna de gehele Belgische en Noord-Franse kust tot zelfs in Belgisch-Limburg. Betaalbare vakanties voor grote of kleine gezinnen, of voor wie er met zijn vrienden dicht bij huis maar toch ver weg, wil op uit trekken. De appartementen hebben een variërende capaciteit van twee tot elf personen. Stellen, gezinnen en vriendengroepen: voor iedereen wat wils. Voor families met (wat oudere) kinderen zijn er tevens appartementen met tussendeuren zodat elk lid van de familie zijn of haar vakantie op zijn eigen manier kan beleven.

Alles wordt voor je geregeld, zodat je nergens anders aan hoeft te denken dan ontspannen en plezier hebben. Onder andere de eindschoonmaak en de lakens zijn bijvoorbeeld inbegrepen. Niet alleen zijn de appartementen en de accomodaties van een zeer hoge kwaliteit, alle gasten kunnen dankzij een persoonlijke toegangscode in of uitchecken op het uur dat hen belieft. Dankzij een digitale receptie kunnen alle mogelijk vragen of probleempjes geregeld worden en dat 7 dagen op 7.

Elk appartement is bovendien uitgerust met een moderne keuken om je zo de vrijheid te geven te eten wanneer je zelf maar wilt.

Huisdieren zijn op de meeste locaties mits een kleine toeslag ook welkom, je hond of kat mag deze keer ook mee op vakantie!

Holiday Suites

Nog even alles op een rijtje. Holiday Suites biedt betaalbare topverblijven op overbrugbare reisafstand op de mooiste locaties in België en Frankrijk. Denk daarbij aan de Franse en Belgische kust en de binnenlanden van Belgisch-Limburg. Daarnaast zorgt Holiday Suites ervoor dat alles voor je wordt geregeld en dat je dus aan niks anders hoeft te denken dan ontspannen en plezier maken. Tot snel op een van hun locaties!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!