Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Gaan we jouw feestrecept binnenkort verfilmen?

Het einde van 2019 nadert met rasse schreden en Kerstmis en oudjaar loeren al om de hoek. Om het einde van 2019 en de start van 2020 met een knal te vieren, willen we onze lezers en volgers verrassen met enkele originele videorecepten van feestgerechten met varkensvlees die je instant doen watertanden.

Tussen 17 december en 8 januari zullen we de kookvideo’s verspreiden via onze kanalen. Maar in onze zoektocht naar heerlijke recepten hebben we jouw hulp nodig!

Ken jij een verrassend lekker recept met varkensvlees voor de feestdagen? Dan ontvangen wij dat graag van je voor dinsdag 10 december. Laat je creatieve kookbrein de vrije loop, want wij staan voor alles open. Aperitiefhapje, voor- of hoofdgerecht, het kan allemaal. Al is er toch één voorwaarde: we willen enkel gerechten met ‘producten van bij ons‘ klaarmaken. Geen recepten dus waar exotische ingrediënten in verwerkt zitten zoals avocado’s. De twee origineelste recepten zullen verfilmd worden. ALL CREDITS TO YOU!

Verras ons!

P.S.: Word jouw gerecht gekozen? Dan brengen we je zeker op de hoogte en sturen we het verfilmde resultaat met plezier naar je door.