Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Maak kans op…

3 x het boek De kracht van slapen van Inge Declercq

Naar aanleiding van de podcast met Inge Declercq, neuroloog en slaapexpert, over ‘Slaap: het zit tussen je oren’, mogen we nu 3 exemplaren wegschenken van haar nieuwste boek: “De kracht van slapen”.

Schrijf je meteen in op de Gezond.be nieuwsbrief om deel te nemen aan de wedstrijd en ontvang tevens de link naar de podcast.

De kracht van slapen

Een goede nachtrust start overdag

Is er iets fijner dan een heerlijke nacht slaap om uitgerust aan je dag te beginnen? Helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend, want maar liefst 1 op de 3 Belgen kampt met slaapproblemen.

In DE KRACHT VAN SLAPEN legt neuroloog en slaapexpert Inge Declercq haarfijn uit hoe dat komt. Wist je bijvoorbeeld dat je slaap een weerspiegeling is van je leven overdag? Meer nog: door te letten op wat je doet  wanneer je wakker bent, kan je je slaap een pak verbeteren. Dit boek leert je hoe je slaapmechanisme in elkaar zit, hoe je energiek wakker kan zijn overdag én wat je kan doen voor een herstellende nacht. Verder beantwoordt Inge Declercq talrijke vragen die veel mensen haar stellen. Wat is mijn ideale slaaptijd? Wat doe ik het best voor ik ga slapen? Kan ik slaaptekort inhalen? En hoe pak ik het best mijn stress aan om beter te slapen?

De kracht van slapen biedt ook een oplossing voor slapeloze nachten. Wat doe je als je niet kan slapen? En hoe los je ’s nachts vervelend lang wakker zijn op? De talrijke tips en adviezen uit het boek worden geïllustreerd met verhalen uit de praktijk.

Je kunt het boek nu winnen via Gezond.bbe. Wil je het meteen in huis halen? Dan kan je het steeds kopen bij Pelckmans uitgevers.

Inge Declercq
Inge Declercq