Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Win 10 tickets voor Start 2 Self-Care van Goedele Leyssen

Het maximum uit je leven halen zonder jezelf uit te putten en te overbelasten. Dat is volgens Goedele Leyssen de sleutel tot succes. Om je op weg te helpen organiseert de populaire self-carecoach volgende twee twee Start 2 Self-Caresessies en wij hebben goed nieuws, want dankzij Gezond kun jij er gratis en voor niets bij zijn!

Goedele Leyssen is self-care success coach en auteur van boeken als Balans en De Wellness Formule. Met haar slogan Self-care is geen luxe. Het is essentieel is het haar missie om ervoor te zorgen dat elke vrouw, hoe drukbezet ze ook is, self-care als een vaste waarde ziet in haar leven. Op die manier kan elke vrouw zichzelf zijn, namelijk stralend en vol energie.

Volgende week organiseert Leyssen twee Start 2 Self-Caresessies. Onder andere op het programma: 

  • Mindfulness
  • Meditatie
  • Yoga
  • HIIT
  • Relaxatie 

De eerste sessie gaat door op dinsdag 21 september in Antwerpen, de tweede sessie vindt plaats in Brussel op donderdag 23 september, telkens van 18u30 tot 20u30.

Wij mogen in totaal tien tickets weggeven: vijf voor de sessie in Antwerpen, vijf voor die in Brussel. Wat je moet doen om er eentje in de wacht te slepen? Je inschrijven voor de Gezond.be nieuwsbrief!

[gravityform id=”51″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]