Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Win 4x het kookboek ‘Salade Freak’

Kleurrijke salades voor elk seizoen

Van salades kunnen we nooit genoeg krijgen. Fris of spicy, licht of vullend, als bijgerecht of hoofdmaaltijd. Van groene lentesalades tot en met salades met stevige ingrediënten in de winter. Salade Freak biedt originele salades, ingedeeld op het seizoen. Vier de zomer met een salade van pruimen, tomaten, burrata, rode peper en koriander of van gegrilde nectarines met gorgonzola, honing en hazelnoten.

Kies voor een vullende salade met geroosterde kip, wortelen en linzen in de winter. Salade Freak biedt verrassende combinaties waar je nooit genoeg van krijgt. Van groene salades tot pastasalades en fruitsalades, als lichte lunch, hoofdmaaltijd of zelfs ontbijt.

Daarnaast biedt Salade Freak een goede index van alle dressings die in de receptuur gebruikt worden en geeft productinformatie over diverse soorten azijnen, olie, mosterd- en zoutsoorten en andere condimenten.

Wil je een exemplaar winnen?

Dan hebben we goed nieuws! Want wij mogen vier exemplaren aan jullie wegschenken. Schrijf je nu in voor de Gezond.be-nieuwsbrief en je maakt meteen kans!