Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Win 4x het kookboek ‘Bye Bye Cheeseburger’

70 real food recepten voor je awesome zelve

Na twee succesvolle boeken over health en mindset, trakteert TV-chef en healthblogster Steffi Vertriest je opnieuw op een stevige portie inspiratie om gezond te koken. Haar nieuwste kookboek ‘Bye Bye Cheeseburger’, naar de gelijknamige blog waar ze je op allerhande manieren motiveert om voor een gezonde levensstijl te kiezen, staat boordevol verrassende en gezonde gerechten.

Als voedingsexperte grijpt Steffi steeds terug naar de natuur en de roots van de mens: een zo puur mogelijke voeding. De LHI-methode, waarin de impact van de mens tot een minimum beperkt wordt, is voor haar de sleutel tot een gezonde levensstijl.

In haar nieuwste kookboek staat een pure keuken daarom centraal. Makkelijke recepten voor iedere dag, waaronder ook vegetarische, veganistische en gluten- en lactosevrije feel-good gerechten. Dankzij dit boek kan iedereen genieten van wat de natuur ons te bieden heeft.

Benieuwd?

Dan hebben wij goed nieuws, want wij mogen van uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts vier exemplaren aan jullie wegschenken. Schrijf je nu in voor de Gezond.be nieuwsbrief en je maakt meteen kans!