Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Win 4x het kookboek ‘Lekker Gezond’

Het 100% family-proof kookboek van dit najaar

Met Lekker gezond tover jij als drukke papa of mama binnen een mum van tijd een voedzame maaltijd op tafel of in de lunchtrommels. Dit nieuwe kookboek van Ellemieke Vermolen bevat maar liefst 80 snelle en makkelijke recepten waarmee je op een ongedwongen, speelse manier heuse groentesmulpaapjes van je kinderen maakt.

Van healthy snacks, tot kidsproof hoofdgerechten en van vrolijke smoothies tot feestelijke baksels. Ellemiekes recepten helpen je om elk eetmoment van de dag gezond, lekker en gezellig te maken. Met veel handige tips en tricks voor extra veggies!

Ellemieke over haar nieuwe boek: “Met dit boek hoop ik jullie te kunnen inspireren tot het maken van lekkere en gezonde gerechten. Hopelijk zorgt dat voor meer plezier in de keuken en aan tafel. Je kids zullen je later dankbaar zijn.”

Over Ellemieke Vermolen
Ellemieke Vermolen is presentatrice en kookboekschrijfster van onder meer de bestsellers Ellemieke’s familie kookboekHappy food en Happy kids. Daarnaast deelt ze dagelijks op social media en het hoog scorende kookkanaal njam! In Vlaanderen en Nederland de passie voor gezond en lekker eten.

Wil je een exemplaar winnen?

Dan hebben we goed nieuws! Want wij mogen vier exemplaren aan jullie wegschenken. Schrijf je nu in voor de Gezond.be nieuwsbrief en je maakt meteen kans!

[gravityform id=”58″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]