Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Win 5x het kookboek ‘The Messy Chef 3’!

‘t Moet maar zo goed niet zijn’, dat is voor iedereen een geldig excuus om nog eens op te scheppen. En dat is ook wat je gegarandeerd doet met alle gerechten van The Messy Chef.

Zijn derde boek bevat 60 recepten die zo lekker zijn dat het haast zonde is dat er nog wat van overblijft. Zoals we het gewend zijn van Messy Chef Jelle, staat ook dit boek boordevol heerlijke hoofdgerechten, side dishes en desserts. Verwacht je aan originele creaties, zoals ‘The Hulk pasta’ of de ‘Sandwich smoutebollen’. Zondigen doe je met de ‘Smashed cheeseburgers’. Meer zin in een zomers gerechtje? Dan is de ‘Panzanella met perzik’ een ware aanrader.

Voor ieder gerecht is er telkens een vegetarisch alternatief. Het boek staat ook vol tips om je gerecht nog beter te maken of om de ingrediënten die je niet in huis hebt toch volwaardig te vervangen. De geestige bijschriften bij ieder recept maken het koken nog leuker!

Wil je een exemplaar winnen?

Dan hebben we goed nieuws! Want wij mogen vijf exemplaren aan jullie wegschenken. Schrijf je nu in voor de Gezond.be nieuwsbrief en je maakt meteen kans!