Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Win 4x het kookboek ‘ Onweerstaanbaar kant-en-klaar’

70 buitengewone gerechten zonder écht te koken 

Gezelligheid en lekker eten gaan voor foodfotografes en –stylistes Virginie Schoelinck en Silke Van Engeland steeds hand in hand. Houden van gezelligheid en lekker eten staat echter niet altijd gelijk aan houden van uitgebreid koken, laat staan er de tijd voor vinden. En net daarom schreven Virginie en Silke Onweerstaanbaar kant-en-klaar, jouw handleiding voor het maken van fancy quick fix gerechten met kant-en-klare producten.

Met behulp van de juiste basistoppings en stylingtechnieken tonen Virginie en Silke hoe je in no time kant-en-klare producten naar een hoger niveau tilt en zelfs omtovert tot een luxueuze feestmaaltijd. Verras je gasten met heerlijke gerechten zonder zelf uren in de keuken door te brengen.

Een diepvriespizza serveren zoals enkel la mamma dat kan, bereide humus op smaak brengen met wat citrus, of een simpele hotdog transformeren tot een kunstwerk. You name it and they’ve got you covered!

Wil je een exemplaar winnen?

Dan hebben we goed nieuws! Want wij mogen vier exemplaren aan jullie wegschenken. Schrijf je nu in voor de Gezond.be nieuwsbrief en je maakt meteen kans!

[gravityform id=”80″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]