Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

WIN een OPPO A16 smartphone, gezondheidstracker én draadloze oortjes

We mogen maar liefst drie (!) fantastische prijzen weggeven. Je maakt kans op een A16 smartphone van OPPO, een OPPO Band én Enco Buds.

De OPPO A16 smartphone ziet er niet alleen supergoed uit, hij heeft ook nog eens geweldige features. Wat dacht je van een batterij met een extra lange levensduur? Of een scherm dat zelf aanvoelt hoe helder het moet zijn? De smartphone heeft bovendien drie camera’s om ervoor te zorgen dat je de allermooiste foto’s kunt maken. En ook voor de perfecte selfie heb je een 8MP camera. Smile! 

Is meer bewegen een van jouw goede voornemens? De OPPO Band kan je daarbij helpen. Deze tracker heeft een real-time hartslagmeter, houdt al je sportprestaties bij én is waterbestendig. Je krijgt bovendien bericht- en oproepmeldingen, zodat je up-to-date blijft. Ook je wekker, weerbericht en muziek heb je vanaf nu altijd bij de hand.

Om het helemaal af te maken, krijg je er ook nog eens Enco Buds bij. Zo kun je ongestoord en zonder onnodige draadjes naar je favoriete muziek luisteren. De oortjes hebben 24 uur batterij. Daarnaast maakt Bluetooth verbinding met beide oren, waardoor je een stabielere audio-ervaring hebt. De oortjes zijn stof- en waterbestendig én hebben slimme aanraakbedieningen.

Wil je kans maken op deze drie fantastische prijzen?

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief van Gezond.be en maak kans op het winnen van deze OPPO artikelen.