Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Win drie exemplaren van ‘Het Sportkookboek 2’

Heel wat sporters hebben een vast patroon: een standaard ontbijt, lunch en soms een tussendoortje. Het avondmaal wordt dan eventueel wel groter naar gelang de honger die is ontstaan na bijvoorbeeld een zware trainingsdag. Je herkent het misschien: een hele grote honger, die nauwelijks nog te stillen is, en dan vooral na de training, of zelfs de dag nadien? Dit is veelal een teken dat je jouw voeding niet voldoende hebt afgestemd op de trainingen die er op je programma stonden. Je kunt je trainingskwaliteit en je lichaamssamenstelling zeker nog verbeteren, en je risico op blessures verkleinen, als je meer rekening zou houden met je trainingsprogramma en zo je weekmenu zou bepalen.

In ‘Het Sportkookboek 2’ geeft Stephanie Scheirlynck’ je inzicht in de verschillende trainingsdagen, en dat je hieruit heel wat sportieve kookinspiratie kunt halen. Je vindt er namelijk 80 nieuwe recepten voor de verschillende trainingsdagen: rustdagen, rustige trainingsdagen, dagen met krachttraining, intensieve trainingsdagen en dan een paar energierijke snacks om mee te nemen tijdens het sporten, en herstelsnacks voor na het sporten.

Alle recepten zijn voorzien van de voedingswaarde voor één persoon (uitgaande van een sporter van 70 kilogram). Pas gerust de hoeveelheden aan volgens jouw individuele voedingsschema of naar jouw behoefte (ander gewicht, extreem energieverbruik, enzovoort). Uiteraard kan je hele gezin mee-eten, want alle recepten passen in een gezond voedingspatroon. Hooguit zul je voor minder actieve gezinsleden de hoeveelheden iets moeten verkleinen.

Benieuwd?

Dan hebben wij goed nieuws, want wij mogen van uitgeverij Lannoo drie exemplaren aan jullie wegschenken. Schrijf je nu in voor de Gezond.be nieuwsbrief en je maakt meteen kans!