Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Win 5 duotickets voor de lezing van bestseller-auteur Julie Van den Kerchove

Wil je elke dag profiteren van meer energie, een sterker immuunsysteem en een gezond gewicht? Bestseller-auteur Julie Van den Kerchove toont hoe je evolueert van keto naar een flexibele lowcarb-levensstijl.

Aan de hand van haar ‘Food Freedom Methode’ helpt ze je om los te breken van diëten en emotioneel eten, je metabolisme te herstellen, je energie te verhogen en een natuurlijk gezond gewicht te bereiken met intuïtief eten en de kracht van gezonde vetten.

Kortom: stop met diëten, boost je energie en maak van je lichaam een natuurlijke vetverbrander!

Wil je een duoticket winnen?

Dan hebben we goed nieuws! Want wij mogen vijf duotickets aan jullie wegschenken. Schrijf je nu in voor de Gezond.be-nieuwsbrief en je maakt meteen kans!

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Datum & uur: Woensdag 8 juni om 19u
  • Ticket: € 12 (inclusief zomerse cocktail) – Maar je kan nu dus 5 duotickets winnen dankzij Gezond.be. Vul daarvoor onderstaand formulier in.
  • 19u: Ontvangst
  • 19.30u – 20.15u: Lezing
  • 20.15u: Signeersessie

Nog meer informatie over dit event vind je hier.

Waarom organiseert Uitgeverij Lannoo dit event?

Lezers de boeken geven die ze altijd zochten, boeken de lezers geven die ze verdienen. Dát is de missie van Uitgeverij Lannoo die ze ook de komende vakantie in de praktijk willen brengen. Met Lannoo zomert @Gazon brengen ze een divers en boeiend aanbod zomerevents om er op uit te trekken, nieuwe dingen te ontdekken en bovenal te genieten.