Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Win vijf exemplaren van het ‘Vastenkookboek’ van Dr. Servaas Bingé

70 intermittent fasting recepten voor een gezonder gewicht

Intermittent vasten is geen dieet. Het is een levensstijl die je je aanmeet om een optimale gezondheid te bereiken, door het tijdstip van je maaltijden te herschikken. Vasten beïnvloedt voornamelijk wanneer je eet, en niet per se wat en hoeveel je eet. Als je het 16:8-principe volgt, zal je 16 uur vasten en 8 uur eten.

In zijn boek 16:8 gidste dr. Servaas Bingé ons langs talrijke gezondheidsvoordelen die voortvloeien uit het vasten. In zijn heldere en begrijpbare stijl legt hij uit hoe vasten je meer energie en meer focus geeft en tegelijk minder chronische ziektes uitlokt en een gezonder gewicht geeft. Het 16:8 vastenkookboek is hier het praktische vervolg op. Samen met zijn team van gezondheidscoaches is de arts de keuken ingedoken om de drempel te verlagen voor iedereen die graag wil vasten. De beginnende vaster krijgt een stevige kapstok om de koudwatervrees te overwinnen, de ervaren vaster vindt in dit boek een uitgebreide bron van inspiratie. Bovendien leer je elk ingrediënt op je bord beter kennen dankzij onderbouwde feiten over verschillende voedingsmiddelen

Benieuwd?

Dan hebben wij goed nieuws, want wij mogen van uitgeverij Borgerhoff & Lanmberigts vijf exemplaren aan jullie wegschenken. Schrijf je nu in voor de Gezond.be nieuwsbrief en je maakt meteen kans!