Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

2-daagse energieboost door Sonja Kimpen

@nick
2 min read

Dé 10 principes voor slank worden en slank blijven

Master Bewegingswetenschappen Sonja Kimpen organiseert een motiverende tweedaagse inspiratieboost. Sonja leert jou in deze cursus een manier van denken, strategieën en acties die jouw gereedschapskist zijn om af te slanken en slank te blijven. Een échte body –en mind reset. Sonja Haar coachingstijl is no nonsens en down to earth. Géén diëten, trends, hypes, calorietjes, of heftig sporten, wél tonnen gezond verstand.

Datum en tijdstip:
Zaterdag 2 juni: ontvangst 9u00 – start 9u30 – einde 18u00
Zondag 3 juni: ontvangst 8u45 – start 9u00 – einde 17u30

Speciale ClubGezond-prijs:
€ 290
€ 240 + gratis boek Sterker dan suiker

In deze prijs is alles inbegrepen: 2 lunches, koffie, thee en tussendoortjes.

Ook het cursusmateriaal (de 3 boeken Dé 10 principes van een leven lang slank en fit of Minder buik meer energie, Gezond eten makkelijker dan je denkt en Kook je slank en fit) zijn in de prijs inbegrepen.

Inschrijven:
Stuur een mailtje naar sonja.kimpen@synergie.be en laat weten dat je lid bent van ClubGezond. Zo krijg je de mooie korting van 50 euro en het boek Sterker dan suiker. Reserveer snel je plaats!

Schrijf je snel in

 

PS. Nog geen lid van ClubGezond? Word hier gratis lid en ontdek de vele voordelen!

(Lid worden is gratis en er hangen geen voorwaarden aan vast. Je kan je op elk moment weer uitschrijven. Wekelijks ontvang je onze nieuwsbrief met de interessantste artikels, uitnodigingen voor events door gezondheidsexperten, kortingen en meer!)

Door @nick