Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Aftellen naar Kerstmis: onze 7 favoriete adventkalenders

Birte Govarts
5 min read

Deze zondag begint de advent, oftewel de vier weken die voorafgaan aan Kerstmis. Wil jij feestelijk aftellen*? Wij zetten onze favoriete adventkalenders van 2020 op een rij!

Voor beauty queens

Sinds enkele jaren springen veel beautymerken op de adventkalender-kar. De meeste kalenders bevatten een fijne selectie (miniaturen) van de producten van de merken in kwestie, zodat je uitgebreid kan testen zonder al te veel geld uit te geven. In de adventkalender van Nuxe zitten vierentwintig producten van het iconische Franse merk. Daaronder ook klassiekers zoals de Huile Prodigieuse, een van onze favoriete droge lichaamsolies aller tijden.

Nuxe, € 74,99, te koop bij de online apotheek.

Eén van de mooiste adventkalenders van dit jaar is ongetwijfeld die van Rituals. De vierentwintig producten – denk: doucheschuim en lichaamscrème, maar ook enkele geurkaarsen – zitten immers verstopt in een prachtig kartonnen huis in 3D.

Rituals, € 59,90, online te koop.

De vierentwintig ampules in de adventkalender van Babor vormen samen een kuur die je huid ongetwijfeld laat stralen tegen Kerstmis. Extra leuk: als je deze kalender cadeau wilt geven, kan je ‘m personaliseren door bij aankoop simpelweg de naam van je loved one in te geven op de site van Babor.

Babor, € 74,90, online te koop.

Voor chocoholics

Een adventkalender in 3D, gevuld met vijfentwintig iconische pralines van het Belgische chocoladehuis Neuhaus. Nog een excuus nodig om dit exemplaar in huis te halen? Per verkochte kalender wordt een bijdrage gestort aan Make-A-Wish.

Neuhaus, € 55, online te koop.

Voor wijnliefhebbers

Van rood tot wit, van rosé tot bubbels … Achter de deurtjes van deze adventkalender zitten vierentwintig verschillende wijnen van het grootste Franse wijnhuis JP Chenet verstopt. Wie nuchter wou blijven tot de feestdagen, is er bij dezen aan voor de moeite.

JP Chenet, € 49,99, te koop bij Aldi.

Voor koffiefans

De adventkalender van Nespresso heeft de vorm van een Panettone, een typisch Italiaans kerstgebak, en bevat drieëntwintig Original-smaken en twee espressokopjes.

Nespresso, € 35, online te koop.

Voor je kroost

Achter de deurtjes van deze adventkalender zitten ten slotte vierentwintig PLAYMOBIL-figuren en onderdelen van de mysterieuze piratenbaai verstopt. Nu alleen nog je kinderen in bedwang houden, zodat ze niet alle deurtjes in een keer openen …

Playmobil, € 24, online te koop.

(*) Want geef nu toe: dat heb je wel verdiend, aan het einde van zo’n bizar jaar!

Door Birte Govarts