Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Alleen, met twee of met drie? Dankzij deze seksspeeltjes wordt deze Valentijnsdag sowieso een hoogtepunt!

Birte Govarts
3 min read

Vandaag is het Valentijnsdag. Een prachtige dag om de liefde te vieren, een dag waarop je geconfronteerd wordt met je eenzaamheid of gewoon commerciële bullshit. Hoe je ook tegenover valentijn staat en of je nu single bent of niet, wij zetten samen met Ann Cuyvers – erotisch counselor, bezielster van Erotische Verbeelding en auteur van de boeken ’12 orgasmes’ en ‘Samen zin’ – zes speeltjes op een rij die er sowieso voor zullen zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt.

  1. Ann Cuyvers: ‘Bad Day Killer – what’s in a name? – is een crème die je aanbrengt op je clitoris. Enkele seconden later voel je dat de crème warm wordt en dat je clitoris gestimuleerd wordt. Je kan ‘m gebruiken bij het masturberen, maar – uiteraard – ook wanneer je vrijt met een partner.’ Bad Day Killer, € 20.
  2. ‘Deze vibrator werd ontwikkeld voor koppels, maar je kan ‘m ook alleen gebruiken. Wanneer je hem draagt tijdens het vrijen, worden zowel je clitoris als je G-plek gestimuleerd. Bovendien kan jij – of je partner – met de afstandsbediening kiezen tussen zeven verschillende ritmes en drie intensiteiten.’ Koppelspeeltje met afstandsbediening, € 50.
  3. ‘Dit is een air stimulator, die niet vibreert, maar lucht blaast en zuigt. Dat zorgt voor een heel andere beleving dan de trillingen van een reguliere vibrator. Je kan ‘m zowel alleen gebruiken, als met je partner. Een heel populair exemplaar!’ Satisfyer Pro Penguin Next Generation, € 50.
  4. ‘Ben je nieuwsgierig naar BDSM? Dan is dit de ideale starterskit! De set bevat niet alleen een blinddoek, veer en zweepje, maar ook hand- en enkelboeien, tepelklemmen en een crosstrap. Extra leuk: alles ziet er heel stijlvol uit.’ Kinky Me Softly-cadeauset, € 63.
  5. ‘Deze eieren zijn gemaakt van pure rozenkwarts. Door ze in je vagina in te brengen, versterk je je bekkenbodemspieren. Dat heeft tal van gezondheidsvoordelen, en zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat je intensere orgasmes beleeft.’ Set met drie eieren van rozenkwarts, € 65.
  6. ‘Een staafvibrator met een ontzettend slim design. Niet alleen vrouwen kunnen er plezier aan beleven, maar ook bijzonder geschikt voor een prostaatmassage bij mannen. Bovendien is deze vibrator helemaal waterdicht en dus ook geschikt voor vrijpartijen in bad of onder de douche.’ GVibe 3, € 80.

Door Birte Govarts