Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit is Christine, binnenkort te zien in onze receptenvideo’s

3 min read

Spannende tijden, want binnenkort lanceren we de allereerste Gezond.be-receptenvideo’s. In die video’s maakt foodie Christine Van Imschoot stap voor stap overheerlijke en gezonde recepten klaar. Maar wie is Christine, die sympathieke dame die binnenkort in onze video’s zal opduiken, precies? We stellen haar graag aan jullie voor!

Christine Van Imschoot heeft als foodwriter en foodstyler voor verschillende magazines ondertussen heel wat ervaring en kan dus als een echte pro in haar vak beschouwd worden. Al sinds haar achttiende is ze bezig met gezonde, volwaardige voeding: ze volgde toen al veggie-kooklessen en kocht reeds biogroenten.  Ondertussen behaalde ze ook een kokdiploma en patissierdiploma.

Gezond en lekker eten is voor Christine heel belangrijk. Het is dan ook haar voornaamste bezigheid, die ze heel graag deelt met de rest van de wereld. Vandaar dat je op haar blog Huis van Heden heel vaak nieuwe recepten vindt. Ook haar Facebook– en Instagrampagina staan vol met lekkere gerechtjes en fijne tips. Bovendien geeft ze in haar gezellige keuken thuis ook kookdemo’s.

Ook haar twee boeken Food & the city en 1 keer koken = 3 keer eten zijn echte aanraders voor iedereen die net als Christine zweren bij lekker en gezond eten. Eerder kon je Christine ook al bezig zien op Njam! in het programma Gastvrouw met feeling. Ze naam ook met succes deel aan het VTM-programma The Taste.

Christine heeft trouwens een grote voorliefde voor de Italiaanse keuken. Ze trok een paar jaar geleden zelfs een week naar een Italiaanse koksschool in Calabrië. Daar kreeg ze de kans om een hele dag te koken met een Italiaanse mama. Ook de Gezond.be-recepten hebben dus hier en daar een Italiaanse toets. Dat belooft!

Kijk jij uit naar de receptenvideo’s met Christine? Wij in elk geval wel!