Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Een gezonde levensstijl binnen handbereik

Gezond.be
4 min read

Geschreven met branded content van Refurbished.be

Onze smartphone is niet weg te denken en wordt meer gezien dan alleen een communicatiemiddel. Zo kun je met je iPhone, hulpmiddelen gebruiken om een gezonde levensstijl te behalen en met de juiste apps en functies je gezondheid behouden. Je kunt je iPhone effectief inzetten voor zowel je fysieke als mentale welzijn. 

Tracking apps

Eén van de meest voor de hand liggende manieren om je iPhone te gebruiken voor een gezondere levensstijl is het gebruik van fitness- en gezondheidstracking apps. De Health-app, die standaard op elke iPhone staat, registreert gegevens zoals je stappen, slaapkwaliteit en hartslag. Daarnaast zijn er tal van andere apps beschikbaar, zoals MyFitnessPal en Strava, die je helpen bij het bijhouden van je voeding, workouts en sportieve prestaties. Door regelmatig je gezondheidsgegevens te monitoren, kun je je doelen bijhouden en gemotiveerd blijven om actief te blijven.

Mentale gezondheid en Welzijn

Je iPhone kan ook een waardevol instrument zijn voor het verbeteren van je mentale gezondheid en welzijn. Er zijn diverse mindfulness- en meditatie-apps beschikbaar, zoals Headspace en Calm, die begeleide meditaties en ademhalingsoefeningen aanbieden om stress te verminderen en je geest tot rust te brengen. Bovendien kun je gebruikmaken van de notitie-apps om dagboeken bij te houden en je gedachten en emoties te reflecteren. Door regelmatig aandacht te besteden aan je mentale gezondheid, kun je evenwichtiger en gelukkiger leven. Kies voor bijvoorbeeld de iPhone SE 2020 om alles bij te houden.

Is de iPhone SE 2020 het waard in 2023?

De iPhone SE 2020 is een uitstekende keuze vanwege zijn krachtige prestaties en compacte formaat, wat handig is voor fitness-tracking en gezondheidsapps. Het toestel biedt nog steeds solide prestaties dankzij de A13 Bionic-chip. Hierdoor kun je zonder haperingen gebruik maken van je favoriete gezondheids- en welzijn apps. Bovendien is de SE 2020 vaak beschikbaar als refurbished model, waardoor het een betaalbare en duurzame optie is voor een gezonde levensstijl.

Duurzaamheid

Niet alleen een gezonde levensstijl is belangrijk, maar ook wat voor impact je hebt op het milieu. Elektronische apparaten kunnen grote schade brengen aan de natuur. Bij het produceren van elektronische apparaten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor een refurbished versie dan zorg je minder CO2-uitstoot. Een geweldige manier om duurzaamheid te omarmen, terwijl je toch van de voordelen van een iPhone geniet. Refurbished iPhones zijn toestellen die zijn gerenoveerd en getest om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat verkeren. Door een refurbished iPhone aan te schaffen, verklein je de vraag naar nieuwe productie en draag je bij aan het verminderen van elektronisch afval. Dit past naadloos in een gezonde levensstijl, waarbij zowel je eigen welzijn als dat van de planeet centraal staat. Bij Refurbished.be staat duurzaamheid centraal. Je vindt er nieuwe en klassieke modellen, zoals de iPhone SE 2020. Daarnaast krijg je ook nog eens 3 jaar garantie op je aankoop!

Door Gezond.be