scrollTop top

Lynn De Merlier is onze nieuwe voedingsexperte

Lynn De Merlier is onze nieuwe voedingsexperte

Ook aan het begin van deze maand hebben we een leuk nieuwtje voor onze lezers in petto. Nadat eerder al Caroline Rigo en Karoline Van de Mergel ons team van experts vervoegden, mogen we nu ook Lynn De Merlier verwelkomen. Op haar website goestingingezondheid.be noemt Lynn zichzelf in elk geval “een voedingsexperte met een missie”. Dus dat belooft! Leer Lynn hier nog wat beter kennen. 

Welkom, Lynn!

Lynn De Merlier is osteopaat en voedingsdeskundige. Ze is ervan overtuigd dat de combinatie van osteopathische behandelingen en gezonde voeding de sleutel tot een gezond lichaam vormt. In haar praktijk in Lokeren begeleidt ze patiënten – van baby’s en zwangere vrouwen tot senioren – naar een pijnloos, gezond en vitaler leven. Ze lanceerde vorig jaar haar eigen superlekkere Lynn’s granola, heeft een website Goesting in gezondheid en is ook actief op Facebook en Instagram.  

Begin 2018 lanceerde ze haar eerste boek Goesting in Gezondheid. In dat boek zoomt ze in op de ingenieuze werking van je darmen en hoe die de spiegel zijn van je lichamelijke én mentale gezondheid. Voor de lezers van Gezond.be heeft ze in elk geval een heleboel voedingsadviezen en recepten in petto. En we garanderen je: op de vraag of lekker én gezond wel samengaan, zul je na het lezen van haar artikels alleen maar volmondig JA kunnen antwoorden. 

 

 

 


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  230.795.888
 • Aantal
  doden
  4.734.577
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.233.723
 • Aantal
  doden
  25.554

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!