Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Make-uptip: welk penseel bij welk product? (+ Win!)

6 min read

Het belang van goede make-up borstels wordt vaak onderschat. Nochtans zijn de juiste kwasten en penselen het geheim voor een mooie, natuurlijk gemaquilleerde look.

In het gamma van Cent Pur Cent vind je naast een uitgebreid aanbod minerale make-up ook de juiste borstels voor elk product. Van grotere, dikke kwasten om foundation of blush gelijkmatig te verdelen tot fijne penselen waarmee je heel precies oogschaduw of lipproducten kan aanbrengen.

Heb jij de juiste borstels en penselen al in huis? En verkeren ze nog in goede conditie? Het begin van de lente is het geknipte moment om grote schoonmaak in je make-up kastje te houden. Maak borstels en penselen schoon, vervang kapotte of versleten exemplaren door nieuwe en vul je collectie aan met de nodige must-haves.

 1. De Kabuki Brush is een must-have om de Loose Mineral Foundation aan te brengen. Deze Kabuki zorgt dat je de pérfecte dekking krijgt met je poeder.
 2. De Flat Kabuki Brush heeft een platte bovenkant.  Ideaal om vloeibare foundation zoals de Liquid Mineral Foundation aan te breng en in te blenden.
 3.  De Stippling Brush wordt gebruikt om de Liquid Mineral Foundation aan te brengen. Ook poeders, zoals highlighters en foundation poeders worden hiermee perfect verdeeld.
 4.  Poeders worden mooi gelijkmatig verdeeld met de Powder Brush. Dankzij zijn uniek design geraak je overal.
 5. De Blush Brush is ideaal voor het aanbrengen van de blush, bronzer en highlighter. Zeer praktisch om de jukbeenderen te shapen.
 6.  Met de Concealer Brush kan je heel precies onvolmaaktheden camoufleren, zelfs op de plekjes waar je normaal niet geraakt met je penseel.
 7.  Met de Lip Brush kan je makkelijk en met precisie lipproducten aanbrengen. Zo blijft de lipstick veel langer zitten.
 8.  De Tapered Blender Brush wordt gebruikt om harde lijnen te vervagen, om kleuren mooi in elkaar te blenden en om in het diepst van de arcadeboog kleur te zetten.
 9. De Pointed Brush is een langwerpige, puntige borstel, waarmee je mooi oogschaduw in de crease kan aanbrengen.
 10. De Smudge Brush is perfect om oogpotlood of oogschaduw langs de wimperrand of onder de ogen te vervagen.
 11.  De Brow Brush is een schuin afgesneden borstel. Deze borstel is erg praktisch om wenkbrauwen te shapen met een Loose Mineral Shadow.
 12.  De Eye Blender Brush is ideaal om de oogschaduw goed te verdelen en natuurlijk aan te brengen.
 13. De Eye Flat Brush kan gebruikt worden om (natte) oogschaduw aan te brengen. De compacte vorm is ideaal om oogschaduw aan te brengen, zonder het poeder te verliezen. Een must-have!

Win een Kabuki Brush

Plots beseft dat je toch nog wat borstels mist? Of dat je huidige borstels toch echt wel aan vervanging toe zijn? Goed nieuws, want Caroline Rigo geeft met veel plezier een Kabuki Brush weg aan een ClubGezond-lid. Wat je daarvoor moet doen? Simpelweg het onderstaande formulier invullen. Veel succes!

De wedstrijd loopt tot en met zondag 6 mei.

* verplicht in te vullen


Hoeveel kwasten bevat het Cent Pur Cent-gamma? *


Deze wedstrijd is exclusief voor ClubGezond-leden. *


Caroline Rigo
Door Caroline Rigo
Gezondheid