Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

MediaNation zoekt salesmanager voor de sectoren Toerisme en Gezondheid

Lauranne Melaerts
3 min read

Ben je een netwerker in hart en nieren, niet vies van targets, in staat om op strategisch niveau te denken en beschik je bovendien over een uitgebreide markt- en productkennis? Dan is deze job gegarandeerd iets voor jou! MediaNation, het bedrijf achter mediamerken zoals Newsweek, Goodbye en gezond.be, is namelijk op zoek naar een gedreven salesmanager die zich wil focussen op de sectoren toerisme en gezondheid.

What does it take?

We winden er geen doekjes om: als salesmanager bij MediaNation zorg je voor meer omzet in ons bedrijf. Door je commerciële talenten ben je in staat om mee te bouwen aan de groei van onze klantenportefeuille en scoor je deals die zowel aan de klant als aan onszelf voldoening geven.

You’re an Advertising Mastermind. Je hebt minimaal vijf jaar ervaring binnen de media en een kennis van publishing. Je ziet overal opportuniteiten om creatieve campagnes op onze kanalen, zowel online als offline, aan klanten voor te stellen. 

You’re a people person. Je werkt graag in teamverband. Samen met onze professionals werk jij onder andere presales dossiers uit op maat van je prospect. Jouw collega’s zorgen er nadien voor dat wat jij verkoopt ook effectief wordt waargemaakt en goeie resultaten oplevert.

The challenge?

Als salesmanager ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van relaties met key-klanten en hun agentschap. Het geven van product- of dienstgerelateerde presentaties is helemaal jouw ding, want pitchen is je niet onbekend.

Als salesmanager kan je je uiteraard goed inleven in de wereld van je klanten en je denkt dan ook creatief en resultaatgericht mee over hun campagnes. Je voegt de daad bij het woord en kan moeiteloos projecten van verschillende klanten tegelijk opvolgen.

But most of all: you keep calm and close the deal. Dankzij je onderhandelingstalent, overtuigingskracht en gedrevenheid maak je elke dag het verschil.

What to expect?

Binnen MediaNation kom je terecht in een ambitieus team dat samen met jou het verschil wil maken en verder wil groeien. Een ultramoderne werkplek, MeetDistrict in Berchem, vlak bij het station Antwerpen-Berchem, wordt je uitvalsbasis.

Voor je gedreven inzet krijg jij van ons in ruil een boeiende en afwisselende functie als salesmanager met een aantrekkelijk salaris en dito legale voordelen.

Ben jij de salesmanager die we zoeken? Wacht dan niet langer en stuur je motivatiebrief en cv door naar vacature@medianation.be 

Good luck! En hopelijk tot snel!

Door Lauranne Melaerts