Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Mooie wimpers voor ‘luie’ mensen: wimperlifting

4 min read

De beauty branche zit nooit stil! Niet alleen volgt de ene trend razendsnel de andere op, we zien ook steeds meer geavanceerde technieken verschijnen. Waaronder semi-permanente make-up technieken, die je leven een stuk gemakkelijker maken. De nieuwste techniek is echt iets voor wie wel mooie wimpers wil, maar daar niet dagelijks veel moeite voor wil doen! We hebben het over wimperlifting!

Mooie wimpers voor ‘luie’ mensen

Lange, gekrulde wimpers die je ogen groter doen lijken, betekenden tot voor kort dat je dagelijks in de weer moest met een wimperkruller en mascara. Als het even tegenzit, kost je dit elke dag toch weer een paar schaarse minuten. Maar er zijn oplossingen om deze stap in je dagelijkse make-up routine over te slaan. Je kende misschien al wel wimperextensions. Maar niet iedereen ziet het zitten om nepwimpers aan hun natuurlijke wimpers te laten bevestigen. Vanaf nu kun je ook gewoon je eigen wimperhaartjes laten liften, waardoor je wimpers langer lijken en voor een lange tijd mooi in de krul zitten. De wimperkruller en mascara worden overbodig. Dat scheelt elke morgen weer tijd en moeite. Kortom: dé oplossing voor ‘luie’ mensen!

Geen geknoei en geklonter met mascara meer!

Doordat je wimpers met behulp van wimperlifting weken mooi in de krul zitten, heb je eigenlijk geen mascara meer nodig. Je zult altijd zien; net als je veel haast hebt, knoei je weer met je mascara, waardoor je de make-up weer moet verwijderen en opnieuw aanbrengen. Of je mascara begint zijn kwaliteit te verliezen en vervelende klonters verpesten jouw perfecte oogmake-up look. Dan hebben we het nog niet gehad over die keren, dat je niet in de gaten had dat je mascara begon uit te lopen! Toen je uiteindelijk aan het einde van de dag of na een te gek feestje in de spiegel keek, leek het wel of er een panda naar je terug staarde! Met wimperlifting zal je dit niet meer overkomen.

Wat is wimperlifting?

Nieuwsgierig geworden? Wimperlifting houdt in dat je natuurlijke wimpers met behulp van siliconen pads haartje voor haartje worden gelift. Een wimperlifting behandeling duurt ongeveer 1 uur, maar biedt tussen de 8 tot 12 weken een perfect resultaat. Je wimpers hebben daarna nauwelijks verzorging nodig. Wil je je wimpers toch wat extra nadruk geven met een beetje mascara, dan kan dat gewoon. Wimperlifting voelt bovendien licht en natuurlijk aan. De behandeling is niet schadelijk voor je wimpers, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de wimperkrultang of wimperpermanent. Je wimpers zijn prima bestand tegen vocht, douchen, zweten, zwemmen, tranen en slapen. De gemiddelde prijs voor een behandeling ligt tussen de € 55 en € 75.

Wimperlifting vs. Wimperextensions

Voordat er wimperlifting was, bestonden er natuurlijk al lang wimperextensions. Toch is dat niet voor iedereen een goede oplossing om mooie volle en lange wimpers te creëren. Niet iedereen vindt het een fijn idee om ‘nepwimpers’ aan hun natuurlijke wimpers te laten bevestigen, ondanks dat de one-by-one wimperextensions techniek heel subtiel en natuurlijk kan ogen. Daarnaast zijn er ook dames die allergisch reageren op de lijm die er gebruikt wordt voor het bevestigen van wimperextensions. Ook mensen met hele droge ogen kunnen wimperextensions beter vermijden, wimperlifting kan dan een goede oplossing bieden. Verder is wimperlifting doorgaans iets goedkoper en biedt gedurende een langere tijd een goed resultaat. Het voordeel van wimperextensions is dat het meer mogelijkheden biedt; van natuurlijke looks tot zeer uitbundige looks!

Meer weten? Bekijk dan hier de Cursus Wimperlifting en de  Cursus Wimperextensions van Wellness Academie.