Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Nieuwe expert: Barbara Plamont helpt je als Professional Organizer orde scheppen

2 min read

Deze week verwelkomen we Barbara Plamont als nieuwe expert op Gezond.be. Barbara helpt als Professional Organizer mensen en bedrijven die nood hebben aan organisatie en structuur in hun woon- en werkomgeving.

Niet enkel uit praktische overwegingen

Niet onbelangrijk, want een goede organisatie van je dagelijks leven gaat om veel meer dan enkel het praktische. De ruis uit je dagelijks leven halen draagt ook bij tot je algemeen welzijn. 

  • Het brengt rust in je hoofd.
  • Je krijgt meer tijd voor familie en vrienden.
  • Je ervaart meer energie.

En daar wil Barbara dan ook graag mensen bij helpen. Haar missie? Bijdragen tot een aangename, kwalitatieve en efficiënte woon- en werkplek.  Want structuur en organisatie dragen bij tot welzijn en balans.

Aanbrengen van structuur als passie

In Barbara’s eigen professionele carrière was organisatie en planmatig werk altijd al een rode draad geweest.  Het aanbrengen van structuur werd na verloop van tijd een passie waar ze verder mee aan de slag wou.  Ze verdiepte zich in de materie en behaalde het certificaat van Professional Organizer en Office Organizer. Sindsdien is ze actief onder de noemer van LivStiller.

Veel voldoening

Barbara kijkt er alvast naar uit om haar expertise te delen met de Gezond.be-lezers: “Mensen helpen in de organisatorische uitdaging van het dagelijks leven en de dankbaarheid die je daarvoor krijgt, geeft enorm veel voldoening.  Het contact met mensen, de afwisseling van projecten en de voldoening die je haalt uit het eindresultaat, maakt mijn missie zo mooi.”

Binnenkort kan ook jij Barbara’s tips en advies hier ontdekken. Wij zijn opgetogen dat we samen met haar ook deze belangrijke dimensie binnen een gezonde levensstijl aandacht kunnen geven!