Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Nieuwe expert: Dr. Apr. Geert Vergote, expert in fytotherapie

2 min read

Sinds kort mogen we Dr. Apr. Geert Vergote tot onze experts rekenen. Geert Vergote is een echte expert op het vlak van fytotherapie, ook wel plantengeneeskunde genoemd. Wij zijn dan ook heel tevreden dat hij zijn kennis op dat vlak graag met de Gezond.be-lezers wil delen.

Gastprofessor

Geert Vergote studeerde af als apotheker, waarna hij doctoreerde in de farmaceutische wetenschappen. Sinds 2009 is hij gastprofessor aan de associatie KULeuven.

Gegeerde schrijver en spreker

Naast zijn activiteiten als gastprofessor, is Dr. Apr. Geert Vergote ook actief in het schrijven van medisch-wetenschappelijke teksten. In 2002 richtte hij daartoe samen met zijn partner het wetenschappelijk adviesbureau Verno Scientific op.

Geert Vergote is eveneens een gegeerde spreker. Hij gaf reeds verschillende lezingen rond de geneeskrachtige werking van planten, maar ook over voedingssupplementen of voeding in het algemeen. De manier waarop hij enthousiast én met kennis van zaken informatie kan meedelen aan derden is dan ook zijn grote troef.

Natuurgids

Ten slotte organiseert Geert Vergote als natuurgids ook fijne, leerrijke wandelingen in de mooiste natuurgebieden. Daarbij geeft hij eveneens graag uitleg bij de geneeskrachtige werking van de planten die tijdens de wandeling opduiken.

En wie weet binnenkort ook eens voor de ClubGezond-leden? Wij trekken alvast met plezier onze stevige schoenen aan!

Geert Vergote
Door Geert Vergote
Gezondheid