Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Nu in de winkel: de lente-editie van ons magazine Gezond (en dit staat er allemaal in!)

Gezond.be
3 min read

De vierde editie van ons magazine Gezond is vanaf vandaag te koop bij de dagbladhandel. Dit staat je te wachten:

1. Coverinterview met Claudia Van Avermaet + 6 gezonde gerechten die je in 30 minuten op tafel tovert

Claudia Van Avermaet is voedingscoach en yoga-instructeur en sinds kort ligt haar achtste (!) boek in de winkelrekken: Een dagelijkse portie power in 30 minuten. Stilzitten stond dit jaar niet op het to-dolijstje van deze Oost-Vlaamse topvrouw. Hoe zij de coronacrisis beleefde en wat je mag verwachten van haar nieuwste boek, lees je hier. 

Zin om zelf een gezonde maaltijd op tafel te zetten, zonder dat je daarvoor uren in de keuken moet staan? Lees dan vooral verder want van pagina 70 tot pagina 75 krijg je een heuse sneak peak van haar nieuwe boek. Aan tafel! 

2. Menopauze? Valt goed mee!

De menopauze. Elke vrouw moet erdoor, maar niemand kijkt er reikhalzend naar uit (om het met een understatement van jewelste te zeggen). In dit artikel leggen twee menopauze-experts uit wat de menopauze precies inhoudt en wat je kan doen om van deze periode geen hell on earth te maken.

3. Dossier diëten 

De Gezond-redactie testte vijf verschillende diëten en deelt haar ervaringen met jou. Of je nu twee kilogram kwijt wilt of twintig, er is voor elk wat wils. Bovendien geeft diëtist Michael Sels zijn ongezouten (of moeten we ongesuikerde zeggen?) mening over zeven populaire diëten die wij niét uitprobeerden.

4. Weet wat je smeert

Hyaluronzuur, peptiden vitamine C … De schoonheidsindustrie slaat ons om de oren met tal van raadselachtige termen, maar weet jij wat al die ingrediënten precies doen voor je huid? Cosmetisch wetenschapper René Nagels beantwoordt al onze vragen, zodat ook jij weet wat je smeert. 

5. SOS gewoonteseks 

Aan het begin van een relatie spatten de vonken ervan af, maar wat als de passie onder de lakens stilaan uitdooft? Seksuoloog Filip Geelen – onder andere bekend van Blind Getrouwd – geeft 10 tips om het vuur opnieuw aan te wakkeren.

6. Yess, wellness! 

Na dit hectische jaar mogen we onszelf eens flink in de watten leggen, toch?! En wat dacht je van een dagje wellness? Wij tippen onze favoriete centra in eigen land voor wanneer het weer mag, en ondertussen kun je terecht in vijf prachtige vakantiehuizen mét eigen spa.

Door Gezond.be