scrollTop top

Top 4 producten voor gezichtsverzorging januari

Top 4 producten voor gezichtsverzorging januari

Onze beauty experte Caroline Rigo wordt in de schoonheidswereld beschouwd als een echte pro op vlak van huidverzorging en make-up. Ze is tevens de trotse oprichtster van Cent Pur Cent, een minerale gezonde make-uplijn. Voor de Gezond.be-lezers heeft ze alvast tal van tips & tricks en tutorials in petto!  

In de winter is het belangrijk om de juiste producten in de juiste kleuren te gebruiken. Graag geef ik jullie mijn 4 topproducten voor een geschikte gezichtsverzorging voor deze maand.

Ik begin altijd met een goede reiniging.  Dat kan met een zeer praktische GLOV-handschoen, waar je enkel water voor nodig hebt.  Deze magische handschoen verwijdert alle resterende make-up. Een micellair water is ook altijd handig om in huis te hebben. Hier verkies ik Sensibio H2O van Bioderma. Om in te spelen op de behoeften van de gevoelige huid en de vraag van dermatologen creëerde Bioderma, nu ruim 20 jaar geleden, het eerste micellaire water. De formule ervan is gebaseerd op een dermatologisch bestanddeel dat zeer nauw aanleunt bij de huidsamenstelling: voor supersnelle reiniging en make-upverwijdering met extreme tolerantie. Sensibio H2O, voorgeschreven door dermatologen, is DE nieuwe reinigingsgewoonte geworden.

Daarna gebruik ik een Extra Moisturizing Cream die niet vet is maar wel voedend. Hier grijp ik vaak naar de luxe dagcrème van Self. Een herstellende en kalmerende crème. De actieve, 100% natuurlijke bestanddelen en aroma’s voeden de huid intens en beschermen optimaal tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Voor mijn make-up gebruik ik natuurlijk producten van mijn eigen mineraal merk Cent Pur Cent. We hebben een nieuwe formule uitgewerkt, waardoor de liquid foundation nu ook 100% natuurlijk is. Deze liquid foundation is voedend en droogt de huid niet uit. Bovendien heb je hier helemaal niet veel van nodig. Ideaal in combinatie met onze Loose Mineral Foundations.

Mijn make-up werk ik standaard af met één van onze 9 mineral lipsticks.  Voor de winter is de hydraterende lipstick in kleur Crème Brûlée ideaal. Deze natural winterkleur is geschikt voor lichte en medium huidjes.

Voor meer info over Cent Pur Cent: www.centpurcent.com. Later deze week volgt ook nog een basis make-up tutorial met Caroline. Stay tuned! 


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  232.001.832
 • Aantal
  doden
  4.753.357
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.238.358
 • Aantal
  doden
  25.568

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!