Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de bekkenbodemspiertrainer van Elvie

Nona Heremans
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de elegante trainer voor jouw bekkenbodemspieren van Elvie.

Je bekkenbodemspieren liggen rond je plasbuis, vagina en anus. Na een bevalling of op latere leeftijd, kunnen ze verslappen. De rol van de bekkenbodemspieren wordt vaak onderschat, toch is het belangrijk om die spieren terug in vorm te krijgen, want ze hebben enkele cruciale functies. Zo zorgen ze voor de stabiliteit van je bekken, houden ze je organen op de juiste plaats, voorkomen ze dat urine ontsnapt én zorgen ze voor meer gevoel tijdens de seks.

Elvie helpt je om je bekkenbodemspieren terug te verstevigen. Je brengt het kleine apparaatje – dat in verbinding staat met je smartphone – in als een tampon. In de handige app vind je oefeningen die slechts vijf minuten duren, ontworpen door specialisten. Je kan ze dus gemakkelijk tussendoor doen, waar en wanneer je maar wilt! 83% van de vrouwen die lijden aan urine-incontinentie ziet na zes weken training met Elvie al een positief resultaat. You go, girl!

De Elvie Trainer is te koop op de website voor €199.

Door Nona Heremans