Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de coachingkaarten van De Kracht van Zachtheid

Nona Heremans
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: vijftig coachingkaarten om je innerlijke kracht te ontdekken van De Kracht van Zachtheid.

In 2015 besliste het lichaam van Joke van Hecke dat het genoeg was. Het licht ging volledig uit, waardoor de Gentse gedwongen werd op zoek te gaan naar antwoorden op de vragen ‘Wat nu?’ en ‘Wat kan nog wel?’. Tijdens haar revalidatie kwam Joke in contact met verschillende relaxatietechnieken, waaronder ook yoga. Ondertussen heeft ze haar eigen coachingpraktijk. Met haar sessies wil ze vrouwen de kracht en de rust brengen waarnaar ze zelf ooit op zoek was. Omdat ze echter merkte dat veel vrouwen het moeilijk vinden om de stap naar haar praktijk te zetten, bedacht ze een hulpmiddel waarmee iedereen thuis aan de slag kan.

De vijftig coachingkaarten van De Kracht van Zachtheid staan boordevol handige tips en oefeningen om je zelfontwikkeling en welzijn te stimuleren. Op iedere kaart staat beschreven hoe lang de oefening duurt en wat je ervoor nodig hebt. Bovendien krijg je ook een beetje theoretische achtergrondinformatie. Ook zijn er zes extra kaarten te vinden die elk door een andere gastcoach ontwikkeld zijn.

€57, te koop via www.dekrachtvanzachtheid.be.

Door Nona Heremans