Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Gezond, snel en lekker koken voor kids met onze nieuwe expert Hella!

3 min read

De zomervakantie staat voor de deur en net daarom is het zo fijn dat we voedings- en dieetdeskundige Hella Van Laer als onze nieuwe expert kunnen voorstellen. Hella is namelijk één van de vier vrouwen achter Gezonde Drukte, een blog van vier mama’s die snel, gezond én lekker voor hun kinderen willen koken. Zeker van belang de komende twee maanden!

Diëtist en trotse mama

Hella is licentiate voedings- en dieetleer (KU Leuven) en erkend diëtiste, voedingscoach en afslankingsconsulente. Ze is ook trotse mama van Milan en Orlane en plusmama van Eline.

Onlangs stelde ze met de drie andere Gezonde Drukte-mama’s het boek Wat eten we vanavond? samen. Het werd een boek vol met gezonde gerechtjes die snel klaar zijn en steevast op applaus van kinderen kunnen rekenen. Ideaal dus voor mama’s (en papa’s) die, naast hun job, hobby’s en inspanningen voor hun kroost, gezond willen koken zonder uren in de keuken te moeten staan.

Bye bye kant-en-klare maaltijden en zoete conserven!

Wat voor gerechten het dan geworden zijn? Simpel: een evenwichtige maaltijd bestaat volgens Hella en haar collega-mama’s immers uit minder geraffineerde koolhydraten, meer gezonde vetten en vooral heel veel groenten.

Je kinderen eten zo niet alleen lekker en gezond, maar doordat ze een goede basis meekregen, zullen ze later ook gezondere keuzes maken. Zo bescherm je ze dus eigenlijk tegen obesitas, vermoeidheid en kwaaltjes!

Meer over Hella’s visie, gezonde voedingstips én gerechtjes ontdek je de komende weken op Gezond.be! Op haar site kun je haar ook al wat beter leren kennen. 

 

Hella Van Laer
Door Hella Van Laer
Gezondheid