Zomer

Frisse en lichte zomer recepten zoals maaltijdsalades, heldere soepen, fruitsalades en lekkere smoothies. Ook lichte pasta gerechten zijn ideaal bij hoge temperaturen. Probeer nu een van deze heerlijke recepten voor jouw zomerse maaltijd of picknick. Het kan niet alleen zomer buiten zijn, maar ook op je bord.

Barbecueën

Barbecueën is allang veel meer dan een sateetje en een bord met speciale sausvakjes. Je kan bijna alles op een grill bereiden en er zijn tal van mogelijkheden om te variëren. Daarnaast worden er vaak ook van die heerlijke zomerse slaatjes bij geserveerd.

Frisse salade

Hierin bestaan er ook tal van mogelijkheden. Wat dacht je van een frisse quinoasalade of een gegrilde courgettesalade? Zin in zoet? Probeer dan eens een aardbeiensalade met geitenkaas. Of een watermeloensalade met verse munt. Lekker fris en net even anders.

Feestelijke drankjes/ smoothies

Een zomers gezond drankje maakt je maaltijd compleet. Maak eens een longdrink of smoothie van sinaasappel of een muntcocktail. Borrelhapjes van zalmballetjes met wasabi van de grill maakt het geheel compleet.