Zomerse pastasalade met makreel

Inhoud

Het blijft heerlijk zomers weer, dat vraagt om zomerse receptjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze zomerse pastasalade met makreel? Ontdek snel het recept!

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 300 à 400 gram pasta (fusilli bijvoorbeeld)
  • Rio Mare Gegrilde Makreel
  • Zongedroogde tomaten
  • Rode paprika
  • Komkommer
  • Feta
  • Italiaanse kruiden
  • Extra vierge olijfolie

Bereiding:

  • Kook de pasta zoals aangegeven staat op de verpakking.
  • Was en snij ondertussen de rode paprika en komkommer in blokjes. De zongedroogde tomaten kun je eventueel ook een paar keer doorsnijden.
  • Mix een paar eetlepels extra vierge olijfolie met een lepeltje Italiaanse kruiden. Giet dit over de gesneden groenten. Voeg blokjes feta toe (naar eigen smaak).
  • Snijd de makreel in stukjes en voeg ook deze toe.
  • Wanneer de pasta klaar is laat je deze uitlekken en afkoelen. Na 5 à 10 minuten kun je de pasta met de rest van je ingrediënten mengen.
  • Dek je schaal goed af en zet deze in de koelkast om goed af te koelen. Een pastasalade is namelijk nog lekkerder wanneer deze goed koud is.

Smakelijk!

Ontdek hier nog meer lekkere recepten met makreel!