Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Belg duikt het liefst tussen de lakens met gedimd sfeerlicht

Gezond.be
3 min read

Bijna 65% van de Belgen geeft aan dat licht voor hen een invloed heeft op de sfeer en gezelligheid en op hoe we ons voelen, ook in de slaapkamer. Belgen zeggen namelijk massaal dat het juiste licht helpt zich beter in hun vel te voelen (78%) en goede sfeerverlichting dus ook de toon kan zetten voor een hete nacht (76%).

Credtis: Morgane Gielen

Alles uit, behalve het licht

Toch is het opvallend dat slechts 8% verkiest het licht te laten branden tijdens seks. 24% doet het licht zelfs helemaal uit. De reden? 1 op de 4 Belgen geeft aan dat ze zich onzeker voelen over hun lichaam wanneer het licht aan is tijdens een wilde nacht. Die onzekerheid zit dus niet alleen tussen onze oren maar ook tussen de lakens. 

Maar het liefst van al verkiezen we gezellig sfeerlicht in de slaapkamer. Van de seksueel actieve Belgen zegt namelijk de meerderheid (54%) dat ze meestal vrijen in het schemerlicht of met gedimde sfeerverlichting. De juiste, vaak gedimde, verlichting zet de toon, voegt een vleugje mysterie toe en geeft vooral ons zelfvertrouwen dat duwtje in de rug. 

Het perfecte love gadget

De innovatieve slimme verlichting van WiZ Lighting zet de toon voor een vrijpartij en is het perfecte love gadget. Ga voor ‘kaarslicht’ of kies voor Valentijnsrood en laat het licht langzaamaan uitdoven om meteen in de mood te komen. Trouwens, dankzij de handige WiZ-app of via Voice Control bestuur je de lampen waar én wanneer je maar wil. Misschien een goed moment om je partner met nieuwe codetaal te bestoken? Ik knipper twee keer met het licht en ik zie je boven! Het proberen waard.

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…