Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dr. Inge Declercq

Neuroloog en slaapexpert
Expert in Gezondheid

Dr. Inge Declercq is arts, neuroloog en gecertificeerd slaapexpert (ESRS board certified). Empathie en mensen helpen vanuit een wetenschappelijk onderbouwd pragmatisme zijn haar leidraden.

Ze hecht ook veel belang aan variatie: ze combineerde studies Geneeskunde met Filosofie, studeerde in het buitenland, vervolmaakte haar deskundigheid met een universitaire opleiding in de cognitieve gedragstherapie voor insomnia, volgde met succes een ICF-gecertifieerde coach-opleiding, en volgde aanvullende opleidingen in chronobiologie en stress management technieken.

Haar uitgebreide klinische ervaring bouwde ze op door een ziekenhuiscarrière, die inmiddels zijn voortgang vindt in haar huidig werk in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA).

Met als motor haar multidisciplinaire bagage en vooral veel passie voor kwaliteitsvol slapen en leven heeft ze ook het SleepWell&StressLess programma ontwikkeld voor bedrijven. De opleidingen van dat programma zijn dynamisch, pragmatisch en specifiek ontwikkeld om welzijn, prestatievermogen en efficiëntie van werknemers te optimaliseren, via slaap-waak-optimalisatie en efficiënt stress-management.

Lees alle artikels van Dr. Inge Declercq

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…