Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De beste cadeaus om je vader te verrassen

Gezond.be
5 min read

Vaderdag, een speciale dag gewijd aan het eren en waarderen van vaders, wordt wereldwijd gevierd. Het is een moment om stil te staan bij de onmisbare rol die vaders spelen in het gezin en de maatschappij. Of het nu gaat om biologische vaders, stiefvaders, pleegvaders of andere vaderfiguren, deze dag biedt de gelegenheid om hen te bedanken voor hun liefde, toewijding en steun.
Hieronder vind je 9 cadeaus ter inspiratie!

 1. Pyjama of badjas van Woody
  Geef je vader dit jaar het cadeau van ultiem comfort en een glimlach op zijn gezicht met de vrolijke en luxe items van Woody. De ideale balans tussen humor en stijl. Woody weet jong en oud aan te spreken met haar unieke stijl. Of je nu kiest voor een zachte pyjama, een comfortabele badjas, of een ander stijlvol kledingstuk, je vader zal gegarandeerd genieten van de kwaliteit en het design
 2. OneBlade 360 van Philips
  De Philips OneBlade 360 verzekert een gemakkelijke en comfortabele scheerbeurt voor zowel gezicht als lichaam. Het huidbeschermingssysteem klik je gemakkelijk vast en zorgt voor een extra laag bescherming op gevoelige gebieden van het lichaam.
 3. Proef van het leven van Herwig Van Hove
  Hoe herken je een goede wijn, welke gerechten til je ermee naar een hoger niveau en welke uitdagingen had Van Hove wellicht niet tot een goed eind kunnen brengen zonder een glas in de hand? Dat alles en meer vertelt Herwig Van Hove ons smakelijk in zijn Proef van het leven.
 4. Kempen notitieboek van Brepols
  De KEMPEN notitieboeken van Brepols zijn een ideaal Vaderdag cadeau door hun stijlvolle ontwerp en hoogwaardige papierkwaliteit. Ze zijn lokaal geproduceerd en milieuvriendelijk verpakt, wat zowel duurzaamheid als luxe combineert.
 5. Fietsbril van Decathlon
  De Van Rysel PERF 500 fietsbril is een ideaal Vaderdag cadeau door zijn fotochromatische glazen die zich automatisch aanpassen aan lichtomstandigheden, en biedt daardoor veelzijdige bescherming. Het lichtgewicht ontwerp en de antislip onderdelen zorgen voor comfort en stabiliteit tijdens het fietsen.
 6. Kousen van WOOST apparel
  WOOST apparel is een Belgisch (Gents) kledingmerk dat duurzame, tijdloze basics aanbiedt. Het merk focust op zowel positieve impact qua samenstelling en productie als de levensduur van de kledingstukken. Speciaal voor Vaderdag is er een actie waarbij je bij aankoop van één paar kousen, een tweede paar gratis krijgt (1+1).
 7. Baristina, een nieuwe baanbrekende espressomachine van Philips
  Baristina's koffiemachine is een ideaal Vaderdag cadeau door zijn geavanceerde technologie en gebruiksgemak. Het strakke ontwerp en de compacte afmetingen passen perfect in elk interieur. Ondanks het compacte formaat biedt de machine talrijke mogelijkheden, waaronder het zetten van koffie van baristakwaliteit. Deze krachtige technologie zorgt voor een luxueuze koffie-ervaring en voegt flair en functionaliteit toe aan elke keuken.
 8. Weleda Men Skin Care
  100% natuurlijke verzorgingsroutine voor de man! Naast de scheerroutine heeft WELEDA nu ook Men 2in1 Reinigingsgel én Men 5in1 Multi-Action Serum. Samen met Men Hydraterende Crème vormen de 3 producten een natuurlijke verzorgingsroutine, speciaal voor de mannenhuid.
 9. FMS en inspanningstest bij Leadlife
  Leadlife's inspanningstest en Functional Movement Screening (FMS) is een ideaal Vaderdag cadeau voor de actieve vader die zijn sportprestaties wil verbeteren en blessures wil voorkomen. Het traject omvat een digitale bevraging, FMS, inspanningstest en een resultaatbespreking met een arts en health expert. Dankzij de Leadlife-app krijg je een overzichtelijke weergave van de resultaten en advies op maat, wat zorgt voor een gerichte en efficiënte training.

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…