Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de Eletta Explore van De’Longhi

Gezond.be
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de Eletta Explore van De’Longhi.

De Eletta Explore van De’Longhi is een innovatieve volautomatische espressomachine die koffieliefhebbers meeneemt op een ontdekkingsreis door de veelzijdige wereld van warme koffiespecialiteiten, ijskoffies en cold brew-koffie.

De Eletta Explore is uitgerust met drie gepatenteerde technologieën, waarmee elke koffieliefhebber optimaal kan genieten van zijn favoriete koffievariaties. Om te beginnen de LatteCrema Hot Technology voor romig melkschuim dat perfect op temperatuur is, waardoor een koffiemoment een ware barista-ervaring wordt. Voor de liefhebbers van ijskoffie is er de LatteCrema Cool Technology, een nieuw melkopschuimsysteem dat verrukkelijk fluweelzacht melkschuim bereidt op een temperatuur die ideaal is voor koude specialiteiten. Ten slotte de baanbrekende Cold Extraction Technology, waarmee je met één druk op de knop in nog geen drie minuten cold brewkoffievariaties kunt zetten

De Eletta Explore is volledig compatibel met de Coffee Link-app, waardoor de gebruiker direct toegang heeft tot meer dan 100 veelzijdige koffierecepten met en zonder melk en voor een nog rijkere koffiebeleving de Coffee Lounge kan ontdekken.

Eletta Explore (vanaf €999,90) De’Longhi, delonghi.com.

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…