Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De 6 beste zonneproducten voor optimale huidbescherming

Gezond.be
7 min read

Op zoek naar de perfecte zonnebescherming voor je huid? Bij ons vind je de top vijf zonneproducten volgens onze redactie. Het beschermen van je huid tegen de zon is essentieel. Daarom adviseren we dagelijks een zonnebrandcrème met SPF 30 of hoger te gebruiken. Maar welke crème biedt de beste bescherming en past het beste bij jouw huid? We helpen je een handje door onze fijnste zonneproducten op een rijtje te zetten:

1. Caudalie Vinosun Protect Invisible Spray SPF50

Caudalie Vinosun Protect Invisible Spray SPF50

Deze revolutionaire spray biedt een onzichtbare en hoge bescherming. Het zit vol met antioxidanten die je huid extra voeden en hydrateren. Deze spray is gemakkelijk aan te brengen, trekt snel in en laat geen vettig gevoel achter. De formule is milieuvriendelijk, voelt prettig aan en is perfect voor het hele gezin. Bovendien heeft het een verfrissende zomerse geur die je meteen in vakantiestemming brengt.

Prijs: € 18,90
2. Isdin Fotoprotector FusionWater SPF50

Isdin Fotoprotector FusionWater SPF50

Deze ultralichte zonnebescherming voor het gelaat is perfect voor dagelijks gebruik. Deze zonnecrème trekt onmiddellijk in, smelt in de huid en biedt een hoge bescherming. Deze crème is perfect voor dagelijks gebruik en geeft je huid die gezonde gloed waar je naar verlangt.

Prijs: € 18,653. Nip+Fab Illuminate SPF 30 Moisturiser

Nip+Fab Illuminate SPF 30 Moisturiser

Deze moisturizer is geschikt voor een doffe huid die een stralende teint wil. Het bevat koperpigmenten en lotusbloemextract om je huid te laten stralen en te beschermen tegen de zon en vervuiling. Het geeft je huid een mooie glans en maakt je teint na verloop van tijd zichtbaar helderder. Perfect als primer onder make-up.

Prijs: € 20,954. Caudalie Vinosun Protect Invisible Stick SPF50

Caudalie Vinosun Protect Invisible Stick SPF50

Deze handige stick is ideaal voor gevoelige zones zoals moedervlekken en tatoeages. De formule, zonder toegevoegd parfum, biedt volledige bescherming en is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen vanaf 3 jaar oud. Compact en praktisch, perfect voor onderweg.

Prijs: € 13,90


5. Nomige Summer Glow SPF50 High Protection Sunscreen

Nomige Summer Glow SPF50 High Protection Sunscreen

Op zoek naar een zonneproduct dat niet alleen beschermt, maar ook verzorgt en je huid laat stralen? De Nomige Summer Glow SPF50 High Protection Sunscreen is een innovatieve minerale zonnecrème die UVA- en UVB-bescherming biedt. Deze luxe zonnecrème bevat astaxanthine, een krachtige antioxidant, en vier soorten hyaluronzuur voor ultieme hydratatie. Met natuurlijke ingrediënten die hyperpigmentatie aanpakken en een lichte tint die zich aanpast aan je huidskleur, is deze zonnecrème perfect voor een natuurlijke glow zonder witte waas.

Prijs: € 42


6. Ba'sil Sun Kissed Sun

Ba'sil Sun Kissed Sun

Ba'sil Sun Kissed Sun is een supplement dat speciaal ontwikkeld is om de huid voor te bereiden op blootstelling aan UV-stralen. Het product stimuleert de natuurlijke bruining van de huid, waardoor deze 250% donkerder wordt in 30 dagen tijd. De ingrediënten, waaronder Collasil® OSA en Melaline®, zorgen voor een stevige, stralende en natuurlijk gebruinde huid. Dit supplement kan het hele jaar door gebruikt worden en is ideaal om je zomerkleur te behouden, zelfs in de winter.
Dit betekent niet dat je je zonnecrème achterwege moet laten. Op dagen met een hoge UV-index is het belangrijk dat je je altijd insmeert met zonnecrème.
Voor een stralende teint en jonge look combineer je simpelweg beiden.

Prijs: €59,95

Met deze toppers ben je deze zomer verzekerd van optimale bescherming voor je huid!

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…