Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Doe mee aan de “Drink Better Challenge” van SPA!

Gezond.be
4 min read

Gezonder leven staat al jaar en dag op de wishlist van heel wat Belgen. Hoewel driekwart van de Belgen aangeeft dat beter eten, drinken en bewegen alle drie even belangrijk zijn voor onze gezondheid, lukt het ons in de praktijk maar mondjesmaat om voldoende te drinken.
2 op de 3 Belgen lukt het namelijk niet om dagelijks genoeg water te drinken. De belangrijkste reden hiervoor? We vergeten het! SPA slaat samen met een team ambassadeurs de handen in elkaar en start een challenge waarbij het mineraalwatermerk Belgen op een inspirerende en interactieve manier gaat helpen om beter te drinken. Een beweging recht uit het hart!

66 dagen

Wist je dat het gemiddeld 66 dagen duurt om een nieuwe gewoonte aan te leren? Dat kan al zoiets simpels zijn als een extra glas water per dag drinken. Dat inzicht is de basis voor de 66 dagen Beter Drinken Challenge van SPA. Het uitgangspunt: geen ingewikkelde, grote veranderingen, maar haalbare stapjes in het alledaagse leven die je op een leuke en makkelijke manier helpen om je een gezonde gewoonte eigen te maken.

De SPA challenge: kleine stapjes, groot plezier

Zoals de Britten zeggen: ‘the proof is in the pudding’. Daarom roept SPA iedereen op om mee te doen aan de 66-daagse Beter Drinken Challenge en zo zelf de effecten te ervaren van een nieuwe, betere drinkroutine. Een team van vier ambassadeurs – de SPA Squad – deelt hun realistische reis in de wereld van beter drinken, met vallen en opstaan. Ze gaan op een persoonlijke en authentieke manier de dialoog aan met deelnemers om hen zo te inspireren en motiveren en haken in op vragen en social trends. Natuurlijk worden de deelnemers na 66 dagen niet losgelaten – ze worden door SPA uitgenodigd hun nieuwe leefstijlgewoonte te blijven vieren!

Goed hydrateren kun je leren

Voldoende en goed hydrateren is belangrijk. We bestaan immers voor ongeveer 65% uit water. Een goede vochtbalans is belangrijk voor een groot aantal processen in ons lichaam: het houdt onze temperatuur op peil, werkt in op alle fysiologische processen, zorgt voor een stralende huid én zorgt dat we scherp blijven.
Of je nu sport, werkt, leert of ​ aan het chillen bent, op alle momenten is het belangrijk dat je vochtbalans op peil is. Een dehydratatie van amper 2% vermindert namelijk al de fysieke en mentale prestaties!

​Join the movement!

Zelf ervaren wat beter drinken met je doet? Join the movement!
Ga alvast van start en ontdek via deze link tips om 8 waardevolle tips om meer en beter water te drinken. Je kunt meedoen via www.spa.be en zelfs kans maken op een jaar lang gratis SPA.

Succes!

Door Gezond.be

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…