Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Vangst van de dag: de kindvriendelijke 1T 10-tablet van Alcatel (ideaal voor op vakantie!)

Birte Govarts
2 min read

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de 1T 10-tablet van Alcatel.

Met de Alcatel 1T 10-tablet krijg je de beste ervaring op het meest draagbare scherm. Dankzij een IPS-display van 10 inch biedt hij kraakheldere HD-beelden, waarop je nooit uitgekeken raakt. Helemaal omdat de tablets ook zijn uitgerust met een batterij van 4.080 mAh, waarmee je zo lang kunt streamen, kijken, gamen én leren als je wilt. Wij denken: ideaal om de kinderen deze zomer bezig te houden op de achterbank wanneer je op weg bent naar de een of andere zonnige bestemming.

Om hun ogen te beschermen als ze langdurig gebruikmaken van het apparaat, kun je bovendien verschillende gezinsvriendelijke functies inschakelen. Zo zorgt het Eye Care-systeem ervoor dat blauw licht wordt weg gefilterd om visuele vermoeidheid te verminderen en geeft de tablet desgewenst een pauzemelding om af en toe even rust te nemen van het scherm. Verder kun je met de Kids Mode verschillende limieten instellen voor het gebruik van de tablet. Zo kun je via je smartphone instellen tot welke apps en websites je kind toegang heeft.

Tablet 1T 10 (€ 99,99) voor de versie met 16 GB en € 119,99 voor die met 32 GB) Alcatel
Onder andere verkrijgbaar bij Vanden Borre

Door Birte Govarts

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…