Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze 7 zomerse snacks houden je slank

Bram
3 min read

De zon schijnt en we willen graag zoveel mogelijk genieten. Gelukkig zijn deze 7 zomerse snacks niet alleen lekker, maar ook goed voor de lijn!

1.Verfrissende waterijsjes

Wie zegt dat ijsjes slecht zijn voor de lijn? Doe stukjes fruit in een ijsvormpje en overgiet met fruitsap of kokoswater. Zet de vormpjes enkele uren in de diepvriezer en het is klaar! Heerlijke waterijsjes die je mooi en slank houden.

2.Bevroren fruit met yoghurt

Heb je weinig tijd en toch zin in iets lekker verfrissend? Koop dan bevroren bosbessen, bosvruchten of mango stukjes. Meng de bevroren vruchten met magere yoghurt en je hebt een lekkere en verfrissende zomersnack!

3.Een zomerse smoothie

Smoothies zijn de ultieme zomersnack deze zomer. Doe wat fruit, ijsblokjes en sojamelk in de blender en mix ze tot één egaal geheel. Met deze caloriearme kleurrijke zomerse smoothies maak je van elke dag een feest!

4.Een mueslibar

Soms heb je nood aan een zomerse snack waar je extra veel ‘beet’ aan hebt. Dan kan een mueslibar de perfecte oplossing zijn. Koop een gezonde mueslibar met weinig calorieën en zonder extra toegevoegde suikers. Je kan je mueslibar makkelijk overal meebrengen en het zal je hongergevoel doeltreffend onderdrukken.

5.Avocado chocomousse!

Af en toe nood aan een extraatje? Dat kan met de gezonde avocado chocomousse! Doe twee avocado’s, pure cacaopoeder en een lepeltje honing in de blender. Mix het tot één smeuïg geheel en voeg naar smaak extra cacaopoeder of honing toe. Laat de avocado chocolademousse twee uurtjes rusten in de koelkast en… klaar! Een heerlijke chocomousse die goed is voor je lijn, wat willen we nog meer?

6.Rauwe groenten met yoghurt dipsaus

Een simpele gezonde snack is soms genoeg om ons in zomerse sferen te brengen. Dat bewijst deze dipsaus van yoghurt. Breng een beetje yoghurt op smaak met peper, zout, look en peterselie. Snij nu wortel, bloemkool en broccoli in stukjes en smullen maar!

7.Hhhhmm watermeloen

Wat is er nog meer zomers en nog caloriearmer dan een watermeloen? Snij een watermeloen in stukjes en waan je op vakantie!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…