Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Ben jij een Waterman? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

Olivier
2 min read

Ben jij een waterman? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Als waterman ben je heel sociaal en meelevend. Iets wat je vriendinnen erg prettig vinden. Ze nodigen je dan ook graag uit voor een kopje thee of een feestje. Ze zien jou als een zeer sympathieke persoon en zijn dan ook alleen maar positief over jou als vriendin.

Je bent origineel

De meeste watermannen zijn extravert en zeer origineel. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen, iets dat je werkgever ook opvalt. Dankzij jou originele inzichten, maak je weer eerder kans op een promotie of die ene leuke job.

Je bent begripvol

Als waterman ben je een zeer sociaal wezen. Je luistert graag naar mensen, zonder dat je ze in de rede valt. Je kunt dan ook goed luisteren en oordeelt niet snel. Verder vertel je iemand altijd eerlijk hoe jij ergens over denkt, zonder dat je hierbij diegene kwetst. Je bent dus eerlijk en begripvol, een eigenschap die veel vrienden heel erg waarderen.

Je staat altijd met beide benen op de grond

Je staat altijd met beide benen op de grond en bent erg nuchter. Zo til je niet te zwaar aan dingen en vind je overal wel een oplossing voor. Iets dat vriendinnen weer heel erg waarderen. Ze vragen jou dan ook graag om raad.

Je staat bekend als trouwe vriend(in)

In je vriendengroep sta je bekend als zeer trouwe vriendin. Dit is je ook echt op het lijf geschreven. Het is iets dat bij je hoort. Familie en vrienden kunnen altijd op je rekenen. Zowel in goede als slechte tijden. Wanneer iemand ziek is of liefdesverdriet heeft, ben jij de eerste die bij die persoon op de stoep staat. Als waterman ben je dus gewoon een topvriendin!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…