Twee coronatesten verplicht voor wie hoogrisicocontact had
Iedereen die een hoogrisicocontact heeft gehad moet vanaf maandag 25 januari in België verplicht twee keer een coronatest ondergaan. Dat moet gebeuren op dag...
Inhoud
Brillen zijn niet ‘stoer’. Mensen die een bril dragen weten precies wat we hiermee bedoelen. Wanneer je namelijk genoodzaakt bent om een bril te dragen, komen er problemen bij kijken die je liever kwijt dan rijk bent. Wij hebben 12 problemen voor jullie op een rijtje gezet die mensen met een bril sowieso herkennen!
Het zoenen met een bril kan behoorlijk lastig zijn. Je botst telkens met je bril tegen het gezicht op. Vooral als je beiden een bril draagt, kan dit irritant worden.
Elke 5 seconden ben je bezig met het schoonvegen van je bril. Was het maar zo gemakkelijk als het knipperen met je ogen is…
Het gevoel op je neus en achter je oren zal nooit echt wennen. Probeer het maar eens uit, dag in, dag uit.
Wanneer je ’s nachts je bril op het nachtkastje legt, verdwijnt die soms wel eens op magische manier. Het is vervolgens verschrikkelijk frustrerend om je ochtend te starten met een zoektocht naar je bril.
Eventjes de aardappels in de oven omdraaien. Dit staat voor jou gelijk aan tijdelijke blindheid. Dus leg maar alvast een doekje klaar om je beslagen bril af te vegen.
Aangezien zwemmen met een bril geen optie is, zullen we nooit precies weten hoe het er onderwater uitziet.
Heel leuk en aardig al die reclames die je op TV voorbij ziet komen, maar vergis je niet. De prijs voor een goede bril is niet te onderschatten.
Als brillendrager sta je voor een moeilijke keuze als je de achtbaan in stapt. Je zet je bril af en ziet weinig tot niet of je houdt hem op en bent de hele rit bang dat hem verliest. Lastig.
Maar ookal zijn er nadelen aan een bril:
Iedereen die een hoogrisicocontact heeft gehad moet vanaf maandag 25 januari in België verplicht twee keer een coronatest ondergaan. Dat moet gebeuren op dag...
Een podcast met o.a. sportarts Ruben De Gendt en diëtiste Julie Raekelboom
Een podcast met o.a. Nina Mouton,
de schrijfster van het boek
Een podcast met o.a. fervente vasters Dr. Servaas Bingé en Pieter Loridon