Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

8 problemen die mensen met een bril SOWIESO herkennen!

Anja
3 min read

Brillen zijn niet ‘stoer’. Mensen die een bril dragen weten precies wat we hiermee bedoelen. Wanneer je namelijk genoodzaakt bent om een bril te dragen, komen er problemen bij kijken die je liever kwijt dan rijk bent. Wij hebben 12 problemen voor jullie op een rijtje gezet die mensen met een bril sowieso herkennen!

1. Zoenen

Het zoenen met een bril kan behoorlijk lastig zijn. Je botst telkens met je bril tegen het gezicht op. Vooral als je beiden een bril draagt, kan dit irritant worden.

2. Regen

Elke 5 seconden ben je bezig met het schoonvegen van je bril. Was het maar zo gemakkelijk als het knipperen met je ogen is…

3. Pijnlijk

Het gevoel op je neus en achter je oren zal nooit echt wennen. Probeer het maar eens uit, dag in, dag uit.

4. Je raakt hem kwijt

Wanneer je ’s nachts je bril op het nachtkastje legt, verdwijnt die soms wel eens op magische manier. Het is vervolgens verschrikkelijk frustrerend om je ochtend te starten met een zoektocht naar je bril.

6. De oven

Eventjes de aardappels in de oven omdraaien. Dit staat voor jou gelijk aan tijdelijke blindheid. Dus leg maar alvast een doekje klaar om je beslagen bril af te vegen.

7. Snorkelen zit er niet in

Aangezien zwemmen met een bril geen optie is, zullen we nooit precies weten hoe het er onderwater uitziet.

8. Ongelooflijk duur

Heel leuk en aardig al die reclames die je op TV voorbij ziet komen, maar vergis je niet. De prijs voor een goede bril is niet te onderschatten.

9. Dilemma in de achtbaan

Als brillendrager sta je voor een moeilijke keuze als je de achtbaan in stapt. Je zet je bril af en ziet weinig tot niet of je houdt hem op en bent de hele rit bang dat hem verliest. Lastig.

Maar ookal zijn er nadelen aan een bril:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…