Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 gratis manieren om slank te worden

Bram
2 min read

Fitness hoeft niet duur te zijn! Probeer deze slimme geld besparende fitness ideeën en blijf gezond zonder ook maar één cent uit te geven.

1.Buiten fitness workout

Een park of bos is de ideale fitnesszaal. Probeer push ups tegen een omgevallen boom of loop een parcour door het park. In parken zijn er vaak ook pull-up palen en andere fitness toestellen aanwezig, maak er gebruik van!

2.You Tube fitness

Er zijn een heleboel gratis workout filmpjes te vinden op You Tube. Ze kunnen je alles leren, van een tango, tot gewichtheffen, tot een energieke Zumba les. Geen dure lessen meer, start je workout gewoon in je woonkamer!

3.Ga wandelen

Wandel met de hond, wieg je baby in slaap met de kinderkoets of wandel elke dag naar je werk. Het zijn allemaal makkelijke manieren om fit te blijven zonder een cent uit te geven. Voel je je avontuurlijk? Probeer Nordic walking of plan een actieve city trip!

4.Huishoud workout

Je moet je huis hoe dan ook poetsen. Je kan dus er even goed een workout van maken, niet? Denk aan elke taak en probeer het in een fitness activiteit om te buigen. Je kan bijvoorbeeld squats doen als je de afwasmachine vult, strakke billen en een proper huis gaan hand in hand!

5.Fitness apps

Er zijn een hele boel gratis fitness apps beschikbaar. Download de Nike Training Club en kies uit honderd verschillende oefeningen. Met het beloningsschema zal de app je bovendien aanmoedigen en motiveren. Heb je nood aan een gepersonaliseerd fitness schema? Download dan de Swork it app!

6.Fitness met je kinderen

Moedig je kinderen aan om buiten actief te zijn door zelf mee te doen. Je kan gaan fietsen, voetballen of andere spelletjes spelen. Je zal extra calorieën verbranden én samen met je kinderen plezier beleven. Fitness met je kinderen is niet alleen leuk, het is goed voor je hele gezin!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…