Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Gezond.be zoekt Content & Community Manager

Bram De Brabander
3 min read

Who we are?

Gezond.be en 123vitalité.com richten zich tot iedereen die geïnteresseerd is in gezondheid en vooral kennis wil opdoen. We verspreiden kwalitatieve en vernieuwende informatie over diverse topics zoals: gezondheid, aandoeningen, mama (zwangerschappen), voeding, sport, beauty en relaties. We creëren om te informeren, te inspireren en te beïnvloeden.

Who we need…

… is een creatieveling die origineel uit de hoek komt én helder kan formuleren in een vlotte en toegankelijke taal. Je bent een krak in het creëren en plaatsen van inspirerende en verrassende content, die je via social advertising een extra boost weet mee te geven. Je tovert meteen gerichte doelgroepen en doordachte concepten uit je hoed. Je beschikt over sterke schrijfvaardigheden, en bent goed in sociale media en projectmanagement.

What you’ll do…

– Redactionele content creëren binnen de leefwereld van Gezond.be
– Coördinatie van content op de website van Gezond.be
– Redactionele thema’s uitwerken
– Coördinatie van commerciële content met experts
– Netwerk van freelancers en experts onderhouden en uitbouwen
– Beheer van externe communicatie (zoals nieuwsbrieven, …)
– Beheer van onze verscheidene socialemediakanalen en eventueel die van klanten

What your CV represents…

… is niet onbelangrijk. Je bent mee met de laatste digitale trends en kent de ins & outs van social media. Jouw kennis gaat bovendien verder dan dat. Je hebt heel wat improvisatievermogen binnen een veranderend medialandschap, neemt graag initiatief en komt zelf proactief met inhoudelijke ideeën. We hechten veel belang aan jouw communicatieve en schrijfvaardigheden. Bovendien volg je de laatste trends op en ben en blijf jij hongerig naar nieuwe ontwikkelingen en technieken. Achtergrond in online marketing binnen de gezondheidssector is een pluspunt.

What you’ll get back is…

– een avontuur waarin geen week op elkaar lijkt en waarbij de goesting om bedrijvig en leergierig te zijn, dagelijks geprikkeld wordt.
– collega’s die dankzij hun creativiteit en happigheid op (digitale) media net als jij vastbesloten zijn om de business unit elke dag opnieuw te optimaliseren.
– een ultramoderne werkplek (Meetdistrict) in de Ghelamco Arena in Gent.
– en last but nog least: je komt ons als voltijds freelancer vergezellen.

Interesse? Wacht niet en stuur vandaag nog je cv, samen met een motivatie, naar vacature@gmgroup.be Overtuig ons en wie weet maak je binnenkort ook deel uit van ons team!

Door Bram De Brabander

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…