Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

4 dingen die stipte mensen herkennen

Anja
2 min read

Je kent het wel, je spreekt om 20 uur ergens af met iemand, en wie moet daar een half uur in zijn eentje wachten? Jij! Ben jij iemand die nooit te laat komt? Ben jij altijd liever iets te vroeg dan dat je risico loopt om te laat te komen? Dan ben jij waarschijnlijk een stipt persoon. Wij hebben 4 dingen op een rijtje gezet die alleen ‘echt’ stipte mensen herkennen.

1. Veel te vroeg

Je hebt te veel tijd ingecalculeerd voor je reis. Nu ben je 45 minuten voor je afspraak al op bestemming, eigen schuld dikke bult. Gelukkig komt dit dikwijls voor en ben je voorbereid. Nu kun je lekker de laatste pagina’s van dat o zo spannende boek lezen.

2. Andere tijd afspreken

Je weet wie van je vrienden vaak te laat komt. Om te voorkomen dat jij lang moet wachten geef je expres een half uur eerder door. Zo vergroot je in ieder geval de kans dat zij ook op tijd komen.

3. Smoesjes, smoesjes en nog eens smoesjes

Je wordt er niet goed van: vrienden die te laat opdagen. “Ik stond in de file” of “mijn band was lek”. Je hebt al hun smoesjes al vaak moeten aanhoren.

4. Klokkijken

Voor jou is er niets erger dan te laat komen. Daarom heb jij een ware obsessie voor uurwerken. Je smartphone, je horloge, de kerk bij jullie in de buurt, de stationsklok, noem maar op. Geen klok die jou ontgaat.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…