Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 dingen die alleen onhandige mensen herkennen

Anja
2 min read

Je vrienden kennen je niet anders. Jij bent de grote kluns van de groep. Als jij in de buurt bent, is een kop koffie niet veilig, en je kleine teen overigens ook niet. Het lijkt soms alsof jij een speciale gave hebt om dingen om te gooien of ergens tegenaan te lopen. Wij hebben 5 dingen voor jullie op een rijtje gezet die alleen onhandige mensen herkennen:

1. Koken

Je vindt het leuk om te koken maar het is voor jou meer een stressvolle oefening dan een ontspannende bezigheid. Vaak is koken voor jou een regelrechte ramp. Alles wat fout kan gaan, gaat ook echt daadwerkelijk fout. Je laat het water overkoken, je laat de ajuin altijd aanbranden, noem maar op.

2. Wit

Witte kleren zijn een ‘no go’. Je partner heeft het je verboden om nog witte T-shirts te dragen. Altijd krijg je het weer voor elkaar om die rode wijn of soep op je kleren te morsen.

3. Gewond

Je hebt altijd blauwe plekken en schrammen. Ra ra ra: hoe zou dat nu komen?

4. Sporten

Geen enkele vorm van sport is aan jou besteed. Je kan geen bal vangen, je kan niet lopen zonder te struikelen. Om over wintersport nog maar te zwijgen…

5. Smartphones

Je hebt het opgegeven. Geen smartphone meer voor jou, gewoon terug naar die oude Nokia 3310. Je kunt het je niet meer veroorloven om 5 schermen per maand te breken.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…