scrollTop top

5 dingen die alleen onhandige mensen herkennen

5 dingen die alleen onhandige mensen herkennen

Je vrienden kennen je niet anders. Jij bent de grote kluns van de groep. Als jij in de buurt bent, is een kop koffie niet veilig, en je kleine teen overigens ook niet. Het lijkt soms alsof jij een speciale gave hebt om dingen om te gooien of ergens tegenaan te lopen. Wij hebben 5 dingen voor jullie op een rijtje gezet die alleen onhandige mensen herkennen:

1. Koken

Je vindt het leuk om te koken maar het is voor jou meer een stressvolle oefening dan een ontspannende bezigheid. Vaak is koken voor jou een regelrechte ramp. Alles wat fout kan gaan, gaat ook echt daadwerkelijk fout. Je laat het water overkoken, je laat de ajuin altijd aanbranden, noem maar op.

2. Wit

Witte kleren zijn een ‘no go’. Je partner heeft het je verboden om nog witte T-shirts te dragen. Altijd krijg je het weer voor elkaar om die rode wijn of soep op je kleren te morsen.

3. Gewond

Je hebt altijd blauwe plekken en schrammen. Ra ra ra: hoe zou dat nu komen?

4. Sporten

Geen enkele vorm van sport is aan jou besteed. Je kan geen bal vangen, je kan niet lopen zonder te struikelen. Om over wintersport nog maar te zwijgen…

5. Smartphones

Je hebt het opgegeven. Geen smartphone meer voor jou, gewoon terug naar die oude Nokia 3310. Je kunt het je niet meer veroorloven om 5 schermen per maand te breken.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  231.518.946
 • Aantal
  doden
  4.745.290
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.233.723
 • Aantal
  doden
  25.554

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!