scrollTop top

5 films die je deze zomer moet bekijken

5 films die je deze zomer moet bekijken

De meeste filmproducten brengen hun films in de zomer uit. Veel mensen hebben dan vakantie en dus tijd om naar de bioscoop te gaan. Wij geven je 5 films die je deze zomer nog moet bekijken.

Star Trek Beyond

In dit derde deel zit de bemanning van de USS Enterprise op de helft van hun vijfjarige missie. Ze worden aangevallen en daardoor moeten ze hun ruimteschip verlaten. Vervolgens belandt de groep op een onbekende planeet en gaan ze de strijd aan met hun vijand.

Jason Bourne

Matt Damon keert weer terug in dit vijfde deel van deze serie. In het vorige deel, The Bourne Legacy, was hij afwezig. De film gaat verder waar het verhaal in The Bourne Ultimatum eindigde. Dit was de verdwijning van Bourne. Hij keert terug in een tijd van onstabiele politiek. Verder heeft de overheid een nieuw programma ontwikkeld om hem te doden.

Suicide Squad

In Suicide Squad spelen Will Smith, Jared Leto en Margot Robbie de hoofdrollen. Deze film gaat over een elite-eenheid van supercriminelen, die geheime missies uitvoert voor de overheid. Dit doen ze om de wereld te redden van een ondergang. De groep voert deze missies uit in ruil voor strafvermindering.

The Legend of Tarzan

Gebaseerd op de superheld Tarzan. Het is een life action-versie van het verhaal over de held van de jungle. De rol van Tarzan wordt vertolkt door Alexander Skarsgård. Tarzan is opgegroeid met gorilla’s in de Afrikaanse jungle. Nu ligt deze tijd al ver achter hem en woont hij met zijn vrouw in Londen. Als handelsgezant wordt er aan hem gevraagd om naar Congo te komen. Hij komt hier in een spannend avontuur terecht.

Ice Age: Collision Course

In deze film leidt een zoektocht van Scrat, de sabeltandeekhoorn, naar een eikeltje voor een domino-effect. Het leven op aarde wordt erdoor bedreigd. Mammoet Manny, Diego de sabeltandtijger en Sid de grondluiaard moeten daarom hun thuisplek verlaten om de situatie op te lossen. Dit leidt weer tot een komisch en sensationeel avontuur.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  239.254.005
 • Aantal
  doden
  4.878.691
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.276.221
 • Aantal
  doden
  25.732

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!