Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 series op Netflix die je gezien moet hebben

Olivier
2 min read

Nu de winter er weer is, brengen we meer tijd binnenshuis door. Lekker op de bank hangen met een deken en… NETFLIX! Juist. Niks fijner als op een frisse herfstdag lekker op de bank hangen met je favoriete serie. Wat zijn nu de leukste series op Netflix? Hieronder 5 series op Netflix die iedereen gezien moet hebben!

Nashville

Nashville is één van de meest populaire series op Netflix. Deze muzikale dramaserie speelt zich af in de Verenigde Staten en gaat over een Countryartiest. Het gaat voornamelijk over artiesten die door willen breken in de muziek business. Erg leuke serie, maar pas op: verschrikkelijk verslavend!

Call the midwife

Call the midwife is een dramaserie, oorspronkelijk uitgezonden op de BBC, maar tegenwoordig ook beschikbaar op Netflix. Het speelt zich af in de jaren ’50 en ’60 en het gaat over een ziekenhuis in het oosten van London. En dan met name de afdeling waar de voedvrouwen werken. Heb jij geen problemen met het bekijken van bevallingen? Dan is deze serie voor jou!

Bomb girls

Dit is een redelijke korte serie waarin vrouwen centraal staan. Het idee is dat vrouwen het werk van hun mannen uitvoeren. Vrouwen regeren het land! Als dat maar goed gaat…

Sons of Anarchy

Deze beroemde serie over een motorclub in Amerika is een echte aanrader. Hoewel het idee van een motorclub je misschien op het begin afschrikt, is deze serie leuk voor mannen én vrouwen. De personages zijn uitmuntend!

Orange is the new black

Vrouwen in een gevangenis. Dat betekent dikke lol! Deze grappige serie gaat over een vrouwengevangenis in de Verenigde Staten en de problemen die daarbij komen kijken. Humor staat centraal, maar deze serie valt ook onder het genre ‘drama’.

Rita

Petite confidence… ik denk dat ik een beetje verliefd werd op Rita. Op zijn zachtst gezegd een no-nonsense-vrouw die tegelijkertijd ook lesgeeft. Liefde op het eerste woord en zicht, quoi. Door haar wil ik mijn haar laten groeien en een ruitjeshemd en leren jas dragen. Bijna.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…